Osmaneli Belediyesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

Osmaneli Belediyesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın ile görüştü.

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın ile görüştü. Gençlik ve Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan’ı ziyaret etti.

kocaeli-belediyesi-ic.jpg

Koca eli Büyükşehir Belediyesinin sahip olduğu tesisleri inceleyen Osmaneli Belediyesi, ilçede yapmakta olduğu ve yapacağı Millet Bahçesi,Kapalı Yüzme Havuzu,Kapalı Antrenman Salonu,Kapalı Mahalle Tipi Salon,Tenis Kortları,Basketbol Sahası,Bisiklet ve Yürüyüş Yolları,Cep Sinema,Bilgi Evi,e-spor takımı,Millet Kıraathanesi, Fitness aletleri ve Salonu,Hamam,Sauna,Buhar Odası,Gençler için Teknoloji Merkezi,Toplantı ve ders Salonları vb. yatırımlar için yöneticiler ve Belediye Başkanı ile bilgi alışverişinde bulundu.

ic-1.jpg

Başkan Münür Şahin ‘‘Bilecik Valisi olduğu süreçte de Osmaneli yatırımlarına ve projelerine destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Şemseddin Yıldırım’a,Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan’a çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

ic-4.jpg

ic-2.jpg

ic-3-001.jpg

 

Bu haber toplam 2786 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.