Orhan Uğur’dan Özel İdare yönetimine eleştiri!

Orhan Uğur’dan Özel İdare yönetimine eleştiri!

İYİ Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, Bilecik İl Özel İdaresi yönetimini hedef alan açıklamalarda bulundu.

A+A-

İYİ Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, Bilecik İl Özel İdaresi yönetimini hedef alan açıklamalarda bulundu. Özel İdare yönetimine sert sözlerle yüklenen Orhan Uğur, “Balçıkhisar Köyü yolu neden tamamlanmıyor? Özel İdaresi ne yapmak istiyor?” diye sordu.

Orhan Uğur, gazetemize yaptığı açıklamada, Özel İdaresi Genel Sekreteri ve birim müdürlerine seslendi. İl Genel Meclisi’nde yatırım programına alınan yolların yapılmadığını öne süren Orhan Uğur, Özel İdare yönetiminin il genel meclisinde alınan kararları uygulamadığını iddia etti.

Özel İdare yönetiminin il genel meclisinin yok saydığını ve iktidar milletvekili ile il başkanının talepleri doğrultusunda hareket ettiğini belirten Orhan Uğur, şunları kaydetti:

“İl Özel İdaresi’nin karar organı olan meclisi neredeyse yok hükmünde sayıp AK Parti Milletvekili ve İl Başkanının sözlü önerilerini dinleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve birim müdürlerine sesleniyorum. Geçen yıldan parası ödenmiş olmasına rağmen yarım kalan Balçıkhisar Köyü yolu ne zaman bitecek? Yine İl Genel Meclisi’nde Ericek, Ciciler, Kızılöz, Boyunkaya, Adliye, Belenalan ve Düzmeşe Çiftlik köyleri arası programa alınmışken teknik personellerce neden yollar değiştirilmekte? Bu yollar ne zaman yapılacak?”  

Bu haber toplam 6393 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum