ÖMER  KARAKUZU SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

ÖMER KARAKUZU SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Osmaneli ve Bilecik’in sevilen kişilerinden Ömer Karakuzu geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etti. 1956 yılında Osmaneli’de doğan Ömer Karakuzu,...

A+A-

Osmaneli ve Bilecik’in sevilen kişilerinden Ömer Karakuzu geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etti. 1956 yılında Osmaneli’de doğan Ömer Karakuzu, uzun yıllar Osmanelispor’da futbol oynadı. Daha sonra Osmanelispor’da anternörlük yapan Ömer Karakuzu, Osmaneli Ziraat Bankası şubesinde çalıştıktan sonra emekli oldu. Emekli olduktan sonra Bilecik’te yaşamaya başlayan Ömer Karakuzu, geçtiğimiz Pazar günü geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle vefat etti.

20729304_10214056677793938_2592112954491025033_n.jpgÖmer Karakuzu’nun vefatı sevenlerini yasa boğdu. Cenazesi 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü Osmaneli Ulu Camiden kaldırılarak ilçe mezarlığına defnedildi. Ömer Karakuzu’nun cenazesine Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, Bilecik ve Osmaneli’den kalabalık bir şekilde vatandaşlar katıldılar. Osmaneli Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


Bu haber toplam 4877 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum