ÇİFTE KUPALI ŞAMPİYON

ÇİFTE KUPALI ŞAMPİYON

 İstanbul Yakacık’ta yapılan Marmara bölgesi Şampiyonlar Arenası atıcılık yarışmalarında, Osmaneli’li Hüseyin Koz çifte kupa kazandı. 13...

A+A-

 

İstanbul Yakacık’ta yapılan Marmara bölgesi Şampiyonlar Arenası atıcılık yarışmalarında, Osmaneli’li Hüseyin Koz çifte kupa kazandı. 13 Ağustos 2017 Pazar günü İstanbul Yakacık’ta yapılan atıcılık yarışmalarına Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık kulübü üyesi olarak katılan Hüseyin Koz, 50 Metre ayakta Pet Şişe ve 50 Metre ayakta sabit hedef yarışmalarında birinci olarak çifte kupa kazandı. Türkiye’nin birçok ilinden gelerek yarışmaya katılan yüzlerce yarışmacının arasından sıyrılarak şampiyon olan ve Osmaneli’yi İstanbul’da en iyi şekilde temsil eden Hüseyin Koz gazetemizi ziyaret etti.

ÇİFTE KUPALI ŞAMPİYON

Şampiyona ile ilgili olarak konuşan Hüseyin Koz, “Türkiye’nin birçok ilinden gelen yüzlerce atıcı ile yarıştım. 50 Metre Pet şişe ve 50 Metre sabit hedefte birinci oldum. İstanbul’da Türkiye’nin birçok yerinden gelen yüzlerce yarışmacı arasında Osmaneli ilçemizi ve Merkez Avcılar kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Bu yarışma ile birlikte İki ay içerisinde almış olduğum 6 birincilik oldu. Bu yarışmaların da birçoğu ilçemiz dışında idi. İlçemizin adını İstanbul’da duyurduğum için çok mutluyum” dedi.

Bu haber toplam 1934 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.