OFDOST ATA’SININ HUZURUNDA

OFDOST ATA’SININ HUZURUNDA

Osmaneli OFDOST gurubu hafta sonu Ankara’ya giderek Anıtkabir ziyaretinde bulunduOsmaneli Fotoğraf ve Doğa Severler Gurubu, 10 Aralık 2017 Pazar günü 90...

A+A-

Osmaneli OFDOST gurubu hafta sonu Ankara’ya giderek Anıtkabir ziyaretinde bulundu

Osmaneli Fotoğraf ve Doğa Severler Gurubu, 10 Aralık 2017 Pazar günü 90 kişilik bir gurupla Anakara’ya ziyarete gittiler. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabirde ziyaret eden gurup, Ata’sına minnet ve şükranlarını ilettiler. 
Osmaneli OFDOST Gurubu Başkanı Aydın Yıldız, “Uzun zamandan beri planladığımız etkinliğimizi 90 arkadaşımızla birlikte geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün manevi huzuruna çıkarak Osmanelililer olarak ona minnet ve şükranlarımızı arz ettik. Anıtkabirde bulunan müzeyi hep birlikte gezdik. Ankara Anıtkabir gezimize katılan bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Gezi planımızda olan Eskişehir Odunpazarı evlerini ziyaretimiz ise, hava koşullarının elverişsiz olması nedeniyle gerçekleşmedi. İnşallah o gezimizi de ileriki günlerde gerçekleştireceğiz” dedi. 

ofdost-ata’sinin-huzurunda.jpg

Bu haber toplam 1640 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.