ÖDÜLLER OSMANELİ’Yİ EN İYİ BİLENLERE

ÖDÜLLER OSMANELİ’Yİ EN İYİ BİLENLERE

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmaneli Belediyesi iş birliği ile yürütülen "Osmaneli Kültür Mirası Projesi'nde" ödül töreni düzenlendi....

A+A-

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmaneli Belediyesi iş birliği ile yürütülen "Osmaneli Kültür Mirası Projesi'nde" ödül töreni düzenlendi. Osmaneli Belediyesi'nin yayınlandığı Osmaneli'nin tarihini, kültürünü, turizmini anlatan kitaplardan hazırlanan sorularla öğrenciler arasında deneme sınavı yapıldı.

oduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(1)-001.jpg

Gönüllü öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen sınavda öğrenciler Osmaneli kitaplarını okuyarak sınava hazırlandılar. Sınavda dereceye giren öğrencilere diz üstü bilgisayar, bisiklet ve tablet hediye edildi.

oduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(5)-001.jpg

İlçe Milli Eğitim toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Ak Parti İlçe Başkanı Mehfaret Göbekçi, dereceye giren öğrenciler ve ailelerin katılımı ile gerçekleşti.

oduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(6)-001.jpg

Ödül töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Münür Şahin "Osmaneli bir çok eser ve değere ev sahipliyi yapıyor bir bölümü halkımız tarafından bilinmiyor. Çeşitli üniversitelerin akademisyenleri ile bir araya gelerek Osmaneli'nin tarihi yeniden yazdık. Tarihi evlerimizin restorasyonu, eski çarşının yenilenmesi, İçmeler Tesislerimiz ve çeşitli projelerimiz ile Osmaneli'nin turizm açısından önü açık.

oduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(7)-001.jpg

Ben dereceye giren öğrenciler başta olmak üzere kitapları alıp okuyan çalışan diğer öğrencileri de tebrik ediyorum. Öğrencilerimizden rehber olarak yararlanacağız. Çünkü onlar bunları okudular ve konularına hakimler bizim rehberlerimiz ile alanları gezmek suretiyle bir turist geldiğinde kenti nasıl tanıtacakları önemli. Rehber açısında ben de dahil olduğumda 5 tane rehberimiz var. Bunun için şimdiden kentimizi iyi tanıyan çocuklar yetiştirmemiz önemli. İlçe Kaymakamımız Edip Çakıcı'ya, Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Ekinci'ye, proje katkı sağlayan okul müdürleri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."dedi.

oduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(9)-001.jpg

oduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(10)-001.jpgoduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(11)-001.jpgoduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(12).jpg

oduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(13)-001.jpgoduller-osmaneli’yi-en-iyi-bilenlere-(14).jpg

Bu haber toplam 1896 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.