OSMANELİ’DEN DE ADAY ADAYLARI ÇIKTI

OSMANELİ’DEN DE ADAY ADAYLARI ÇIKTI

24 Haziran seçimleri için partilere Milletvekili aday adaylıkları başvururken, Osmanelili vatandaşlar gazetemiz aracılığıyla Osmaneli’den neden aday...

A+A-

24 Haziran seçimleri için partilere Milletvekili aday adaylıkları başvururken, Osmanelili vatandaşlar gazetemiz aracılığıyla Osmaneli’den neden aday adayı çıkmıyor diye sormuşlardı. 
Vatandaşların sorduğu bu soruyu 04 Mayıs 2018 tarihli gazetemizin manşetinden haber olarak vermiştik.  “OSMANELİLİ VATANDAŞLAR SORUYOR, OSMANELİ’DEN NİYE ADAY ADAYI YOK” başlıklı haberimizin ardından Osmaneli ilçesinden de aday adayları çıktı. MHP’den İbrahim Sertan Yalçınkaya ve SP’den Bekir Er 24 Haziran seçimleri için partilerinden milletvekili aday adaylıklarına başvurdular.

osmaneli-miletvekili-aday-adaylari.jpg 
Saadet Partisinden Bilecik Milletvekili Aday Adayı olan Bekir Er, Osmaneli Oğulpaşa köyü doğumlu. İlkokulu Oğulpaşa köyünde okuyan Bekir Er, Ortaokulu Osmaneli ilçesinde okudu. Liseyi İznik’te okuyan Aday Adayı Er, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. Bekir olan Bekir Er, Ankara’da özel bir şirkette Ziraat Mühendisi olarak çalışmaktadır. 
MHP’den Bilecik Milletvekili aday adayı olan İbrahim Sertan Yalçınkaya, 1980 yılında Osmaneli ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise Eğitimini Bilecik’te tamamlayan Aday Adayı Yalçınkaya, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Maden Mühendisliğinden mezun oldu. İbrahim Sertan Yalçınkaya evli ve bir çocuk babası.  

 

Bu haber toplam 3542 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.