Muhtarlar Derneği binası açıldı

Muhtarlar Derneği binası açıldı

Osmaneli Muhtarlar Derneği binası açıldı

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevcan Alkuş, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri ve halkın katılımı ile Osmaneli Muhtarlar Derneği açılışı gerçekleştirildi.
Osmaneli Belediyesi tarafından restorasyonu yapıldıktan sonra Muhtarlar Derneğine tahsis edilen konak'ta, muhtarlar bir araya gelecek. Osmaneli Belediyesi restorasyonunu yaptığı konaklardan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine, Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Muhtarlar Derneğine, Kadın Girişimciler Kooperatifine, Genç ve Kadın Girişimcilere, Kültür ve Turizm Bakanlığına, özel müze, kütüphane ve kültür evi olarak konak tahsisleri yapıldı.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ‘‘Muhtarlarımıza, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel yönetimde verdiği değeri, ilçemizde Belediye olarak muhtarlarımızın her zaman yanında olarak devam ettiriyoruz, muhtarlarımıza tahsis ettiğimiz konak hayırlı olsun’’ dedi.

muhtarlar-dernegi-ic.jpgmuhtarlar-dernegi-ic-2.jpg


Bu haber toplam 2950 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.