MÜFTÜ AYDIN BOSTANCI İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

MÜFTÜ AYDIN BOSTANCI İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın Bostancı'nın Zonguldak'ın Alaplı ilçesine atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendiSakarya Salonunda gerçekleştirilen...

A+A-

Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın Bostancı'nın Zonguldak'ın Alaplı ilçesine atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi

Sakarya Salonunda gerçekleştirilen yemeğe Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Kaymakam Adayı Kutsal Baytak, diyanet personelleri ve kurum müdürleri katıldı.

MÜFTÜ AYDIN BOSTANCI İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Veda yemeğinde konuşma yapan Aydın Bostancı:" 7 Yıldır Osmaneli'de görev yapmaktayım. Osmaneli'de çok güzel hizmetlere imza attık. Cemaatimizin desteği ile din görevlilerimizin gayreti ile her camiye dokunmaya çalıştık. Cemaatimiz gayret gösterdi, müftülük olarak kaymakamlık olarak onlara destek verdik. Kur'an Kursu sayımızı artırdık. 4-6 yaş kurslarımız açtık. Osmaneli her şeyin en güzeline layık. İmkanlarımız ile elimizden geleni yaptık önümüzdeki dönemlerde gelen arkadaşlarımız taş üstüne taş koyarak bu hizmeti ileri götüreceklerdir.

MÜFTÜ AYDIN BOSTANCI İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ 2
Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde yardımcı olan Kaymakamımız Edip Çakıcı'ya, İl Müftümüze teşekkür ederim Yine ne zaman bir isteğimiz olsa geri çevirmeyen Osmaneli'ye değer katan Belediye Başkanımız Münür Şahin'e teşekkür ederim. Osmaneli'ye geldiğimde Selahattin Başkan vardı Allah rahmet eylesin. Mehmet Isıkan ve daha sonra Münür Şahin ile çalıştık. Hepsi ile çok güzel çalışmamız oldu. Allah kendilerinden razı olsun. Dolayısıyla Osmaneli'de Kaymakamımızdan, hizmetli görevli arkadaşlarımıza kadar herkes yanımızda oldu.

MÜFTÜ AYDIN BOSTANCI İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ 3

Bize destek verdi siyasetçisi ile esnafı ile sivil toplum örgütleri ile güzel bir ortam oluştu. İnşallah bu birlik ve beraberlik ortamı bundan sonra da devam eder. Ben hep ortada durmaya çalıştım herkese yakın olmaya çalıştım başarabildiğim kadarıyla  herkes ile iyi ilişkiler kurmaya çalıştım. İnşallah bu birlik,kardeşlik havası devam eder. Üzerimde emeği olanlardan helallik istiyorum mutlak herkesin üzerimizde emeği var. Ben kendi haklarımı helal ediyorum." dedi.

MÜFTÜ AYDIN BOSTANCI İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ 4
Osmaneli İlçe Kaymakamı tarafından Müftü Aydın Bostancı'ya Osmaneli'de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başarı belgesi ve hediye takdim edildi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise Müftü Aydın Bostancı'ya Geleneksel Osmaneli Evleri'nin yer aldığı tablo ve plaket verdi.

Bu haber toplam 3982 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.