İÇMELER TESİSLERİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İÇMELER TESİSLERİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

OSMANELİ BELEDİYESİ İLE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İÇMELER TESİSLERİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

A+A-

Osmaneli Belediyesi ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. 
Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesislerinden İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri personelinin indirimli faydalanmasına dair iş birliği protokolü imzalandı. 

İÇMELER TESİSLERİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 1
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci’nin katılımı ile imzalanan protokol gereğince, Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesislerinde, Milli Eğitim camiası personeli ile öğrenciler, kahvaltı, yiyecek, içecek ve konaklama hizmetlerinden %25 indirimli olarak faydalanacaklardır. 

İÇMELER TESİSLERİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 2

Protokolün yürürlüğe girdiği tarihten itibaren, Milli Eğitim çalışanları ve aileleri içmeler tesislerinde kahvaltı ücretine 10 TL ödeyeceklerdir. İl Milli Eğitim çalışanları tesislerde konaklama ve yemek hizmeti aldıklarında %25 indirimli ödeme yapacaklardır. Öğretmenlerin öğrencilerle yaptığı etkinliklerde ödeme güçlüğü çeken maddi durumu zayıf ailelerin çocuklarında da herhangi bir ücret talep edilmeyecek, bu öğrenciler ücretsiz olarak hizmetlerden faydalanacaklardır.

22528576_1933213853561815_6180718695536081230_o.jpg

Protokol imza töreninde konuşan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, “36 bin öğrencimiz, 2800 öğretmenimiz ve çalışanlarımızla birlikte yaklaşık 40 bin kişilik bir camia adına bu protokole imza atıyoruz. Böyle bir tesisi Osmaneli’ye kazandırdığı ve bizlerin de faydalanmasına açtığı için Belediye Başkanımız Münür Şahin beye teşekkür ediyoruz” dedi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de, “Bu tesisler Osmaneli ilçemizin gözbebeği konumundadır. Turizm kenti olma yolunda ilerleyen Osmaneli ilçemizin tanıtımında ve kalkınmasında bu tesislerimizin çok büyük yararlarını göreceğiz. Çocuklarımızı yetiştiren, onları geleceğe hazırlayan Öğretmenlerimizi ve yarınların teminatı olan öğrencilerimizi de bu tesislerimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Bu protokol her iki camiaya da hayırlı olsun” dedi. 

22528576_1933213853561815_6180718695536081230_o.jpg
Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi Kurs hocası Gülay Durak, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a, Lefke bezinden üretilen kolye, yüzük ve bileklik hediye etti. 

Bu haber toplam 2619 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.