MİLLİ EĞİTİM OSMANELİ’DE TOPLANDI

MİLLİ EĞİTİM OSMANELİ’DE TOPLANDI

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nın beşinci İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı 4 Ocak 2018 Perşembe günü Osmaneli İlçesinde...

A+A-

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nın beşinci İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı 4 Ocak 2018 Perşembe günü Osmaneli İlçesinde yapıldı.  

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahsin Yazır, Şube Müdürleri Turan İpşiroğlu, Erdoğan Kaba, Cuma İvrendi ve Salih Aybaş, Maarif Müfettişi Erdal Bayram, Hukuk Hizmetleri Yetkilisi Ebru Aşıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldılar.

milli-egitim-osmaneli’de-toplandi-(1).jpg

Toplantıya Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci tarafından Osmaneli'nin tanıtımının yapılmasıyla başlandı. Ardından, eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili görüşme, planlama ve bilgilendirmeler yapıldı. Birim amirleri kendi konularıyla ilgili devam eden iş ve işlemler hakkında açıklamalar yaptılar.

Binaların inşaat, onarım ve donanım hazırlıklarının geldiği aşamalar hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin ders başarılarını en üst düzeye çıkarmak için alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi’nin sonuna yaklaşılması dolayısıyla yapılması gereken çalışmalar ve 2. Dönem için yapılan planlamalar gözden geçirildi. 2018 Yılı Yatırım Programı hakkında görüşmeler yapıldı. 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümlerince, çalışanlarla ilgili yapılması gereken iş ve işlemler açıklandı.

milli-egitim-osmaneli’de-toplandi-(2).jpg

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci toplantı sonunda misafirlerini Osmaneli’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdiler ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 2356 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.