MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN OSMANELİ ‘YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN OSMANELİ ‘YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş "Emek de Bizim Başarı da" projesine destek veren öğretmenlere Osmaneli’de teşekkür ziyaretinde bulundu.Osmaneli...

A+A-

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş "Emek de Bizim Başarı da" projesine destek veren öğretmenlere Osmaneli’de teşekkür ziyaretinde bulundu.Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma İvrendi, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Şube Müdürü Özkan Can ve projeye destek veren öğretmenler katıldı. ‘Emek de Bizim Başarı da’ projesi kapsamında öğretmenler tarafından sorular hazırlanıyor. Proje ekibi bu soruları deneme kitapçıkları hazırlayıp baskıya uyguna hale getiriyor ve TEOG sınavına kadar öğrencilere deneme sınavı yapılıyor.
Projeyi inceleyen Fazilet Durmuş, öğretmenler ile proje hakkında konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş; “Projenin öğrencilerde yeni yeşeren fidanların ağaç olabilmenin özgüvenini vereceğine ve projenin motivasyonu arttıracağına inanıyorum.” diye belirtti.

12094719_img20161012wa0004.jpg
 Ziyarette projeyi daha ileri bir seviyeye çıkarmak için, nasıl bir yol izlenmesi ve pojenin fırsat ve riskleri üzerinde durundu. Fazilet Durmuş sadece Osmaneli ilçesinin değil tüm ilçelerinde öğrenciler için bu gibi projelerin yapılması gerektiğini belirtti. Aileye herhangi maddi bir yük yüklemediğinden dolayı öğrencilerin bu fırsatı çok güzel değerlendirmesi gerektiğini, deneme sınav sonuçlarının TEOG 1´de başarıyla doğru orantılı olacağını belirtti. Projenin öğrenciler ve Osmaneli’nin başarısını için önemli bir adım olduğunu belirttikten sonra projeye destek veren öğretmenlere teşekkür etti.


Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.