Meral Akşener'den Osmaneli ziyareti

Meral Akşener'den Osmaneli ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Osmaneli’de esnafların derdini dinledi.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 12 Kasım 2020 Perşembe günü Saat 16.00’da Osmaneli’ye geldi. Osmaneli’de İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Akdaş ve partililer tarafından karşılanan Genel Başkan Akşener’i karşılamada, CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail ER, Kadın Kolları Başkanı Mehtap Metin, Belediye Meclis Üyesi Özden Karip’de yer aldılar.

mero2.jpg

Osmaneli’de esnafları ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Aydın Yıldız’a bu gezilere neden başladığını anlattı. Genel Başkan Akşener; “Birgün bir gazeteci Cumhurbaşkanı ile CHP Genel Başkanının arasında geçen bir konuşmayı bana sordu. Bende biren ağzımdan “Banane” dedim. O günden sonra da yollara düştüm. Çünkü ülke siyaseti kendi arasında çekişmekten, kendi arasında laf dalaşı yapmaktan esnafa bakamayacak, onların dertleriyle ilgilenemeyecek hale gelmişlerdi. İşte o günden sonra il il, ilçeilçe gezerek esnaflarımızla sohbet edip onların derdini dinliyorum. Bu gezilerimde esnaflarımızdan çok şeyler öğrendim. Onların bu dertlerini milletvekili arkadaşlarımızla meclise taşıyoruz. Kira stopajlarının aşağıya çekilmesinde bu gezimizin çok faydası oldu. Esnaflarımızın işyerlerinde kullandıkları elektriğin çok pahalı olduğunu öğrendim. İnşallah bunları da meclise taşıyarak küçük esnaflarımızın dertlerine çare olmaya çalışacağız. Gezdiğim her yerde esnafların durumlarının iç açıcı olmadığını gördüm. İnsanlar ayda bir kez olsun evlerine bir kilo kıyma götüremez hale gelmişler. Kirasını ve faturalarını ödeyemez hale gelmişler. Ben bunları siyaset olsun diye söylemiyorum, bir durum tespiti yapıyorum” dedi.

Osmaneli esnaflarının dertlerini ve sorunlarını dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf gezisinin ardından Saat 17.00’da Osmaneli’den ayrıldı.

Bu haber toplam 29153 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.