Jandarmanın dikkati bir can kurtardı!

Jandarmanın dikkati bir can kurtardı!

Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Dodurga Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri devriye görevini icra ettikleri esnada saat:12.45 sıralarında Darıdere rampaları yakınında devriye personelinin dikkati sayesinde bir can kurtarıldı!

A+A-

Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Dodurga Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri devriye görevini icra ettikleri esnada saat:12.45 sıralarında Darıdere rampaları yakınında devriye personelinin dikkati sayesinde kaza yapmış bir araç tespit etmişlerdir.

Kazaya karışan araç içerisinde ve kaza mahallinde ölü/yaralı olma ihtimaline karşı derhal incelemelere başlanılmış, araç içerisinde kimse olmadığı anlaşılmış ve söz konusu aracın dışında bir adet alkol şişesi ve bir adet cüzdan bulunmuştur.

Cüzdan içerisinde bulunan kimlik bilgilerinden araçta bulunan şahıs veya şahıslardan birinin isminin Orhan ÖZDEMİR olduğu anlaşılmış olup, yapılan kimlik sorgusu neticesinde şahsın cep telefonu tespit edilmiş ve cep numarasından şahsa ulaşılmaya çalışıldığında şahsın telefonunun kapalı olduğu anlaşılmıştır. Şahsın yakınlarına ulaşıldığında ise şahsa dün geceden itibaren ulaşılamadığı bilgisi alınmış ve bölgede kazazedeyi arama çalışmaları başlatılmıştır.

Yapılan aramalar neticesinde Orhan ÖZDEMİR isimli şahıs kazaya karışan aracın yaklaşık 70 metre uzağında dere yatağında ağır yaralı olarak bulunmuştur. Yaralı halde bulunan Orhan ÖZDEMİR isimli şahısla yapılan görüşmede bilincinin yerinde olduğu, araçta başka kimse bulunmadığını beyan etmiştir.

Şahıs olay yerine çağırılan 112 Acil ve itfaiye ekipleri ile birlikte dere yatağından çıkarılarak süratli bir şekilde hastaneye sevk edilmiştir. Söz konusu olay ile ilgili olarak Bozüyük Cumhuriyet Savcısının talimatı alınarak adli işlemlere başlanılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bu haber toplam 30539 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum