“MAZBATAYI TÜM HEMŞEHRİLERİM ADINA ALIYORUM”

“MAZBATAYI TÜM HEMŞEHRİLERİM ADINA ALIYORUM”

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Ak Parti’den Belediye Başkanı adayı gösterilmemesi nedeniyle, Osmaneli Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday olan...

A+A-

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Ak Parti’den Belediye Başkanı adayı gösterilmemesi nedeniyle, Osmaneli Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday olan 31 Mart seçimlerinde de ipi göğüsleyen Münür Şahin Mazbatasını aldı. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür 04 Nisan 2019 Perşembe günü Osmaneli İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına gelerek Mazbatasını aldı. Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yalçın Yağız ve seçim sürecinde kendisini destekleyen taraftarlarının ve sevenlerinin de eşlik ettiği Başkan Şahin mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada; “Bu mazbata şahsım nezdinde, Osmaneli’ye, Osmaneli Halkına verilmiştir. Bu Mazbata, 31 Mart yerel seçimlerinde Osmaneli Halkının kendisine sahip çıktığının, ilçesine sahip çıktığının, geleceğine sahip çıktığının, yapılan ve yapılacak olan hizmetlere sahip çıktığının bir nişanesidir.

8c0037e2-7394-4410-83a8-a0577f31ae4a.jpg

Bu mazbata, Osmaneli ilçemizde siyasetin bundan sonra Osmaneli halkına sorulmadan, danışılmadan, Osmaneli halkına rağmen yapılamayacağının bir belgesidir. Bu Mazbata Osmaneli ilçemizin ve Osmanelili hemşehrilerimizin iradelerine ipotek konulamayacağının bir kanıtıdır. Bu mazbata Osmaneli’de siyasetin dışarıdan yönlendirilemeyeceğinin, birkaç kişinin “Ben Yaptım Oldu” mantığının bundan sonra işlemeyeceğinin bir göstergesidir. Ben bu mazbatayı bizleri seçim süreci boyunca destekleyen her siyasi görüş ve partiden olan arkadaşlarım adına, bizleri seven gece gündüz yanımızda olanlar adına, bizlere oy vermeyen Osmanelili hemşehrilerim adına alıyorum. Bugünden itibaren, dün olduğu gibi benim için siyaset bitmiştir, bundan sonra Osmaneli ilçemize hizmet için, Osmaneli ilçemizi daha müreffeh hale getirmek için çalışmak, çalışmak, çalışmak vardır. Mazbatanın ve yeni dönemin Osmaneli ilçemize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’dan niyaz ediyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde tüm hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle nice güzel günlere hep birlikte yürmek dileğiyle, Saygılarımı, Sevgilerimi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi. 

845944cb-7001-44a6-8181-49b890878edd.jpg

 

Bu haber toplam 1836 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum