MİRAC KANDİLİ KUTLANDI

MİRAC KANDİLİ KUTLANDI

Mirac Kandili Osmaneli’nde de vatandaşlarca huşu içinde yad edildi. 2 Nisan Mirac kandili münasebetiyle Osmaneli Belediyesi vatandaşları otobüslerle...

A+A-

Mirac Kandili Osmaneli’nde de vatandaşlarca huşu içinde yad edildi. 
2 Nisan Mirac kandili münasebetiyle Osmaneli Belediyesi vatandaşları otobüslerle ikindi nazmazı sonrası şehir mezarlığına götürdü. Burada okunan Kuranı Kerim sonrası vatandaşlar geçmişlerinin ruhlarına dualar ettiler. Yatsı Namazı öncesine Ertuğrulgazi Camiinde Osmaneli Belediyesince okutulan Mevlid-i Şerife vaandaşların youn ilgisi oldu. Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Müftüsü Eyüp Odabaş, BSMMM Odası Başkanı Süleyman Kıral’ın da iştirak ettiği Mevlid-i Şerifte Kuran tilaveti ve mevlid okundu. Mevlidi Şerifin ardından Camiye gelen vatandaşlara helva ikramında bulunuldu. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Mirac Kandili münasebetiyle çocuklara kandil simidi dağıttı. Kandille ilgili konuşan Başkan Şahin, “Peygamber efendimizin Allahu Teala ile yüz yüze görüştüğü bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine çocuklarımızı sevindirdik. Allah her günümüzü kandil günlerimiz gibi mübarek eylesin. Birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin” dedi. 

mirac-kandili-1.jpg

 

Bu haber toplam 1590 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.