KURSİYERLER KAHVALTIDA BULUŞTU

KURSİYERLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Üniversiteler, KOSGEB, İŞKUR ve diğer kurumlarla eğitimde işbirliği yaparak...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Üniversiteler, KOSGEB, İŞKUR ve diğer kurumlarla eğitimde işbirliği yaparak Mesleki, Spor, Yöresel Ürünler, Evde Hizmet, Kuaförlük, Lefke Bezi, İş Güvenliği, Müzik, Yabancı Dil ve birçok alanda eğitimlerimiz devam ediyor.

Kursiyerlerle sosyal etkinlikleri de gerçekleştiren Osmaneli Belediyesi Kursiyerler ile sabah kahvaltısında buluşuyor. Devam etmekte olan kuaförlük ve Plates kursları katılımcıları ile 14 Aralık 2017 Perşembe sabahı Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesislerinde kahvaltıda bir araya gelindi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özkan katıldığı organizasyonda 90 kursiyer bir araya geldi. Belediye Başkanı Münür Şahin, “Eğitimde örnek belediye olduklarını ifade ederek, Kursiyerlere, Milli Eğitim Müdürüne ve basına katılımlarından dolayı teşekkür etti.  


Bu haber toplam 1496 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.