TEK ORTAK BELEDİYE; OSMANELİ

TEK ORTAK BELEDİYE; OSMANELİ

İklim Değişikliğinde Geliştirilmiş Kapasite ve Farkındalık ile Daha İyi Geleceklere Projesine Belediyeler arasında Ortaklık Desteği Sağlayan tek Belediye...

A+A-

İklim Değişikliğinde Geliştirilmiş Kapasite ve Farkındalık ile Daha İyi Geleceklere Projesine Belediyeler arasında Ortaklık Desteği Sağlayan tek Belediye Osmaneli Belediyesi oldu. 

Bilecik Valiliği tarafından yürütülen “İklim Değişikliğinde Geliştirilmiş Kapasite ve Farkındalık ile Daha İyi Geleceklere” projesi açılış töreni, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti. Düzenlenen programa Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve diğer ilçelerin kaymakam, belediye başkanları ve daire müdürleri katıldı.

tek-ortak-belediye;-osmaneli.jpg

Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (İPA) kapsamında, Bilecik Valiliği tarafından yürütülen “İklim Değişikliğinde Geliştirilmiş Kapasite ve Farkındalık ile Daha İyi Geleceklere” projesine Osmaneli Belediyesi’nden ortaklık desteği sağlandı.

Bilecik Valiliği tarafından yürütülen bu büyük ve anlamlı proje, Bilecik’te Avrupa Birliği’nden hibe alan “ilk proje” olma niteliğini taşıyor. Ve bu projeye ortaklık desteği sağlayan tek Belediye, Osmaneli Belediyesi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bahsi geçen projeyle ilgili yaptığı açıklamada; “Turizm ve tarım kenti olan Osmaneli de, çevre kirliliğinin önemine değindi. İlçemizin her ferdinin gerek sanayi alanında gerekse diğer alanlarda çevreye özen göstermesini sağlamaya çalışıyoruz.

Osmaneli, sessiz, çevre kirliliği olmayan, yaşam kalitesi yüksek kent olma yolunda ilerliyor. Avrupa Birliği destekli bu proje, özellikle çevre açısından ilimize ve ilçemize büyük katkı sağlayacak. Değerli Valimiz Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a çevreye duyarlı çalışmalarından ve projelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.