İYİ PARTİDE ADAYLIK BAŞVURULARI 1 EKİM’DE BAŞLAYACAK

İYİ PARTİDE ADAYLIK BAŞVURULARI 1 EKİM’DE BAŞLAYACAK

İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur ve İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Özkahya gazetemizi ziyaret ederek, açıklamalarda bulundular. İyi...

A+A-

İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur ve İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Özkahya gazetemizi ziyaret ederek, açıklamalarda bulundular. 
İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur, 24 Haziran seçimlerinde yeni bir parti olmalarına ve tüm engellemelere rağmen %10 barajını aşmayı başardıklarını, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde de başarılı olmak için tüm güçleriyle çalışmaya başladıklarını söyledi. İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur gazetemize yaptığı açıklamada; “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerle ilgili çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Partimize olan ilgi her geçen gün artmaktadır. 24 Haziran seçimlerinde çok genç bir parti olmamıza rağmen ve seçim süresince önümüze çıkartılan engellere rağmen büyük bir başarı elde ettik. Önümüzdeki yerle seçimlerde de bu başarıyı tekrar etmek, hatta bu başarının çok daha yukarılarına çıkmak isitiyoruz. İyi Parti Osmaneli İlçe yönetim kurulumuzla birlikte devamlı istişare halinde olup, aday belirleme konusundaki çalışmalarımızı yakın bir zamanda başlatacağız. 1 Ekim 2018 tarihi itibariyle, partimizden Belediye Başkan aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımızın dilekçelerini kabul edeceğiz. Aynı şekilde Belediye Meclisi üyesi aday adayı olacaklarda, ilçe başkanlığımıza dilekçelerini 1 Ekim tarihi itibariyle verebilirler. Birden fazla çıkabilecek Belediye Başkan adaylarımız arasında en demokratik şekliyle bir seçim ve değerlendirme yaparak adayımızı belirleyeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde ki tek hedefimiz Osmaneli Belediye Başkanlığını almak, belediye meclisinde çoğunluğu elde etmek ve iki İl Genel Meclisi üyesi çıkartmaktır. Arkadaşlarımızla birlikte sahaya inmiş durumdayız. Çalışmlarımızı bugün itibariyle başlattık” dedi. 

 


Bu haber toplam 2668 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum