PANAYIRA DAMGA VURDU

PANAYIRA DAMGA VURDU

17-23 Eylül tarihleri arasında kurulan Tarihi Osmaneli Panayırında, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi standı büyük ilgi gördü. Bir hafta...

A+A-

17-23 Eylül tarihleri arasında kurulan Tarihi Osmaneli Panayırında, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi standı büyük ilgi gördü. 
Bir hafta süren Tarihi Osmaneli Panayırında üretmiş olduğu Tarihi Lefke Bezi, Salça ve Ayva Lokumu standı açan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, ürünlere olan talebi karşılamakta zorlandı. Tarihi Lefke bezinden üretilen kolye ve bileklikler ile yine Lefke bezinden üretilen atkılar ve peşkirler büyük ilgi gördü. Sürekli Eğitim Merkezi Lefke Bezi Dokuma hocası Gülay Çam Durak stant ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hem Osmanelili hemşehrilerimiz hem de dışarıdan Panayır için Osmaneli’ye gelenler, Lefke Bezi dokumalarımıza hayran kaldılar. Özellikle genç bayanlar Lefke bezinden el işlemesi oyalarla süslenen kolye ve bilekliklere çok büyük ilgi gösterdiler. Osmaneli ilçemizin bir değeri ve Markası olma yolunda hızla ilerleyen Lefke Bezi dokumalarımız, bilindiği üzere Katar’a ihraç ediliyor. Bunun yanı sıra yurt içinden de devamlı olarak siparişler almaktayız. Bazen gelen siparişler karşısında ürün yetiştirmekte zorlanıyoruz” dedi. 

panayir-(4).jpg

 

Bu haber toplam 1845 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.