İŞ BANKASI'NDAN ÖĞRENCİLERE SATRANÇ TAKIMI

İŞ BANKASI'NDAN ÖĞRENCİLERE SATRANÇ TAKIMI

T. İş Bankası Osmaneli Şubesinden Balaban İlk Okuluna Satranç takımı. T. İş Bankası Osmaneli Şubesi Müdürü Hüseyin Coşkun, Osmaneli Balaban İlk...

A+A-

T. İş Bankası Osmaneli Şubesinden Balaban İlk Okuluna Satranç takımı. T. İş Bankası Osmaneli Şubesi Müdürü Hüseyin Coşkun, Osmaneli Balaban İlk Okuluna Satranç takımı hediye etti.

769520ac-5f51-4075-8dc4-104196007875.jpg

Sosyal sorumluluk çerçevesi kapsamında okullara ve öğrencilere her türlü desteği verdiklerini açıklayan Şube Müdürü Hüseyin Coşkun, “Geçtiğimiz Cuma günü Osmaneli’de karnesini getiren her öğrencimize kitap hediye etmiştik. Bugün de Osmaneli Balaban İlk Okuluna Satranç takımı hediye ediyoruz. Çocuklarımızın kendilerini ve zekâlarını geliştirmesi için, okumaları, okuma haricinde de beyin sporları dediğimiz oyunları oynamaları onlar açısından çok önemli. Biz de T. İş Bankası olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Sosyal Sorumluluk çerçevesi kapsamında Balaban İlk Okulumuza on takım Satranç ve kitaplarını hediye ediyoruz. Bu Satranç takımları çocuklarımızın gelişmesinde faydalı olur” dedi. Osmaneli Balaban İlk Okulu Müdürü Necmettin Tekbaş’da İş Bankası Şube Müdürü Hüseyin Coşkun’a, “Öğrencilerimiz açısından çok faydalı bu Satranç takımını Okulumuza hediye etmenizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

c2fda51e-10ec-4c8f-9e0c-43b9743f21ba.jpg

Bu haber toplam 5146 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.