İLÇE EMNİYET MÜDÜR VEKİLİ ÖZGAN DOKTOR ÜNVANINI ALDI

İLÇE EMNİYET MÜDÜR VEKİLİ ÖZGAN DOKTOR ÜNVANINI ALDI

Osmaneli İlçe Emniyet Müdür Vekili Dr. Ali Özgan'ın Polis Akademisinde yapmış olduğu doktora çalışması, "Çok kültürlülük ve Toplumsal Güvenlik,...

A+A-

Osmaneli İlçe Emniyet Müdür Vekili Dr. Ali Özgan'ın Polis Akademisinde yapmış olduğu doktora çalışması, "Çok kültürlülük ve Toplumsal Güvenlik, ABD Örneği" adıyla uluslararası bir yayın evi tarafından tüm Türkiye'de yayımlandı.
Osmaneli İlçe Emniyet Müdür Vekili Dr. Ali Özgan, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’e de yazmış olduğu kitabını hediye etti. 
 Doktora tezi olarak hazırladığı ve daha sonra kitap haline getirdiği İlk kitabı ile ilgili bilgi veren Özgan, " Başta sosyoloji ve siyaset bilimi olmak üzere güvenlik bilimleri, felsefe, uluslararası ilişkiler, sosyal psikoloji ve tarih olmak üzere disiplinler arası bir çalışma olan eser hem Toplumsal Güvenlik adıyla yayınlanan ilk Türkçe kitap olma özelliğini taşımakta hem de Batıda yeni yeni çalışılmaya başlanan "Güvenlik Sosyolojisi “ne katkıda bulunmaktadır. Özgan, eserini başta Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Kaymakam Naif Yavuz, Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem olmak üzere birçok kişiye takdim etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de İlçe Emniyet Müdür Vekili Dr. Ali Özgan’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek; “Beyninize, elinize ve emeğinize sağlık. Toplumlar okuyan, okuduğunu anlayan, anladıklarını da çeşitli vasıtalarla yansıtan kişiler sayesinde gelişirler ve bilinçlenirler. Bu konuda yapmış olduğunuz çalışma takdirle karşılanacak bir çalışmadır. Şahsım ve Osmaneli Haber gazetesi olarak size teşekkür ediyorum” dedi. 

doktor-unvanini-aldi.jpg
EMNİYET MÜDÜR VEKİLİ DR. ALİ ÖZGAN KİMDİR?
1983 yılında Bursa’nın İnegöl ilçesin de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İnegöl’de tamladı. Ankara Polis Kolejindeki eğitiminden sonra, 2004 yılın da Polis Akademisi Güvenlik bilimleri fakültesin den mezun oldu. Yüksek Lisansını 2008 yılın da Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu yönetimi Anabilim Dalın da “28 Şubat sürecinin siyasal açıdan neden ve sonuçları” başlıklı tezi ile tamamladı.
İkinci lisans eğitimini 2018 yılın da Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümün de tamamlamasının ardından aynı yıl Felsefe Grup öğretmenliği, pedagojik formasyonu aldı.
Ayrıca aynı yıl Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü güvenlik stratejileri ve yönetim Anabilim Dalın da “Amerikan çok kültürlülüğü açısından Toplumsal Güvenlik” başlıklı tezi ile doktora eğitimini tamamladı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Van İl Emniyet Müdürlüğü, Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezinde çeşitli yıllarda farklı rütbeler ile hizmet verdi.
Halen Bilecik İli Osmaneli İlçesi Emniyet Müdür vekili  olarak görev yapmakta olup ayrıca Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümün de misafir öğretim görevlisi olarak ders vermektedir

 

Bu haber toplam 6333 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum