OSMANELİLİ ÖĞRENCİLER SANTRANÇ TURNUVASINA DAMGA VURDU

OSMANELİLİ ÖĞRENCİLER SANTRANÇ TURNUVASINA DAMGA VURDU

Okul sporları kapsamında Bilecik’te düzenlenen satranç turnuvasında Osmanelili öğrenciler, minik kızlarda il birincisi ve il ikincisi oldular; erkeklerde...

A+A-

Okul sporları kapsamında Bilecik’te düzenlenen satranç turnuvasında Osmanelili öğrenciler, minik kızlarda il birincisi ve il ikincisi oldular; erkeklerde ise il birincisi il üçüncüsü ve il dördüncüsü oldular. 
Dereceye giren öğrencileri makamında kabul eden Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci öğrencilere satranç takımları hediye ederek başarılarının devamını diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci devamında yaptığı konuşmada il düzeyinde yapılan sportif ve kültürel yarışmalarda ilçe olarak çoğu branşta il birincisiyiz  birinci olmadığımız branşlarda  il derecesi alıyoruz. Branşların çoğunda il birincisi ya da derece almamız bu başarının tesadüf olmadığını gösteriyor  o da  bizleri mutlu ediyor. Bu başarı ekip başarısıdır. Ekip olarak çok çalışıyoruz ve bu başarıları hakediyoruz diye düşünüyorum. Bu başarı okul müdürünün başarısı, öğretmenin başarısı, öğrencinin başarısı, velinin başarısı kısaca herkesin başarısıdır. İnşallah bundan sonra da bu ekip ruhu çalışması devam ederek başarılarımıza daha nice başarılar ekleriz. Satrançtan derece alan öğrencilerimi  tekrar tebrik ediyorum. Okul müdürlerimiz olmak üzere öğretmenleri  Halil Oğuz’a, Ayşegül Ekinci’ye ve emeği geçen diğer öğretmenlerimize  teşekkür ediyor, öğrencilerimize sürekli destek olan aileleri de kutluyorum dedi.

santranc-turnuvasina-damga-vurdular-1.jpg

 

Bu haber toplam 1450 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.