‘İKTİDAR OLMAZSA HİZMET OLMAZ!’

‘İKTİDAR OLMAZSA HİZMET OLMAZ!’

AK Parti Osmaneli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Kürek, katıldığı Basın Masası programında, önemli açıklamalarda bulundu. Aday adaylığı sürecinden,...

A+A-

AK Parti Osmaneli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Kürek, katıldığı Basın Masası programında, önemli açıklamalarda bulundu. Aday adaylığı sürecinden, vaad ettiği projelere kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Mustafa Kürek, Osmaneli’nin geleceği için belediyenin iktidar partisinden olması gerektiğine dikkat çekti.

Mustafa Kürek, Osmaneli halkının iktidar partisinin ilçeye kazandırdıklarını çok iyi bildiğine vurgu yaparak, “İktidar olmazsa hizmet olmaz. İlçemiz halkı üç dönemdir iktidarın gücünü gördü. Bizde bu yatırımları artırarak devam ettirmek istiyoruz. Ben ve ekibim bu konuda iddialıyız. İlçemizin kaybetmesini istemiyoruz” dedi. 2014 yerel seçimlerinde MHP’den aday olduğunda ayakkabı kutularıyla seçim kampanyası yürüttüğüne ilişkin iddialara cevap veren Mustafa Kürek, dikkat çeken ifadeler kullandı. Kürek, bahse konu süreçte böyle bir kampanya yürütmediğini ve bu dedikoduların nasıl çıktığına dairse hiçbir fikrinin olmadığını söyledi. Kürek, “AK Parti’den aday adayı olduktan sonra bu dedikodular çıkmış. Ne o dönemki seçim kampanyamda ne de ondan sonraki 5 yıllık süre zarfında böyle bir şey duymadım. Aslı astarı olmayan dedikodular. Beni tanıyanlar seçim kampanyası sürecindeki etik tavrımı çok iyi bilirler” ifadelerini kullandı. Mustafa Kürek, konuşmasının devamında, göreve gelmesi halinde belediye personellerini işten çıkaracağına dair dedikodulara şu sözlerle yanıt verdi:“Buradan belediye çalışanlarımıza seslenmek istiyorum. Kulağıma dedikodular geliyor, göreve geldiğimde belediye personelini işten çıkartacağım konuşuluyormuş. Bunların tamamı asılsız. Biz kimsenin ekmeği ile oynamayız” şeklinde konuştu. Kürek son olarak göreve geldiğinde ilk iş olarak Münür Şahin döneminde yarım kalan işleri tamamlayacağını bildirdi.

mustafa-kurek-basn-mas.jpg 

Bu haber toplam 2799 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum