HEMŞERİLERİMİN VATAN SEVGİSİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE

HEMŞERİLERİMİN VATAN SEVGİSİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE

HEMŞERİLERİMİN VATAN SEVGİSİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE                Bilecik Sakarya...

A+A-

HEMŞERİLERİMİN VATAN SEVGİSİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE

                Bilecik Sakarya gazetesi yazı işleri müdürü Mücahit Erdal'ın hazırlayıp sunduğu ve Bilecik'in tek tartışma programı olan "Basın Masası" programına katılan Bayırköy Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Yaman 15 Temmuz gecesi ile ilgili olarak çok enteresan hadiseler anlattı.

                15 Temmuz darbe girişiminin olduğu akşam Bayırköy'de ve evinde olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Yaman; Hain Darbe girişimini televizyondan haber alır almaz, partimizin İl Başkanı Fikret beyle ve diğer belediye başkanı arkadaşlarımla temasa geçtim. Bilecik'e gelmemiz söylendi. Belediye Partimizin belde başkanı ve meclisi üyesi arkadaşımla Bilecik'e gittik. Partide durum değerlendirmesi yaptık. Bizler daha sonra Bayırköy'e geri döndük. Orada çok enteresan hadiseler yaşadık. Vatandaşlarımızdan yaklaşık 250 kişilik bir gurup belediyemiz önündeki parkta toplanmışlardı. MHP eski belde başkanlarımızdan Ali Çevik ağabeyim eline aldığı Türk bayrağı ile yanıma gelerek, Başkanım sakın teslim olmayın. Bizler seni vermeyeceğiz. Sen düşersen Bayırköy düşer" diyerek bir her görüşe mensup gençlerle birlikte el ele tutuşarak etrafımı sardılar. Beni en çok duygulandıran hadise buydu. O gece hain darbe girişimine karşı Bayırköy halkının yarıdan çoğu meydana inerek, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkmıştır. Hain darbe karşısında dimdik durarak vatanına sahip çıkan Bayırköy'lü değerli hemşerilerime teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimizde ki bu vatan, bayrak ve millet sevgisi olduğu müddetçe, Türkiye Cumhuriyeti Devletini hiç bir güç, hiç bir terör örgütü teslim alamayacaktır" dedi.

                Bilecik Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal'ın hazırlayıp sunduğu Basın Masası programını, Sakarya gazetesi internet haber sayfasından izleyebilirsiniz.    

Bu haber toplam 2293 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.