“HEMŞEHRİLERİM DEDiKODULARA KANMASIN”

“HEMŞEHRİLERİM DEDiKODULARA KANMASIN”

CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, “Yerel seçimlerde Osmaneli ilçemizde kendi partimiz ve adaylarımızdan başka, hiçbir partiyi ve adayı desteklemeyeceğiz”...

A+A-

CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, “Yerel seçimlerde Osmaneli ilçemizde kendi partimiz ve adaylarımızdan başka, hiçbir partiyi ve adayı desteklemeyeceğiz” dedi.

CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün son günlerde Osmaneli Kamuoyunda CHP’nin başka bir siyasi partiyi ve adayını destekleyeceği yönünde bazı kişilerin çıkarmış olduğu dedikodu düzeyindeki söylentilere cevap verdi. CHP İlçe Başkanı Üstün gazetemize yaptığı açıklamada; “CHP Cumhuriyeti kurmuş, Türkiye’nin en köklü siyasi partisidir. CHP Genel Merkezimizin yerel seçimlerde herhangi bir siyasi parti ile işbirliği yapacağı yönünde hiçbir kararı ve açıklaması olmamıştır. Buna rağmen Osmaneli ilçemizde bazı aklı evveller, sokak dedikosu düzeyinde söylentiler yayarak, CHP’nin bir başka partiyi ve onun belediye başkanı adayını destekleyeceğimizi söylemektedirler. CHP Osmaneli ilçe örgütünün böyle bir harekete gireşecek olması ne kadar abesle iştigal ise, bu söylentileri kamuoyunda dile getirenlerin yaptıkları hareket de ayıp ötesidir. CHP’nin hiçbir parti ve adayla işbirliği yapma, bir başka siyasi partiyi ve adayını destekleme gibi bir niyeti ve kararı yoktur. Seçimlerde kaybedeceklerini şimdiden anlayan ve kaybetme korkusu tüm benliklerini saran bazı aklı evvellerin bu söylenti ve dedikodularına, Osmanelili hemşehrilerimizin inanmamaları konusunu dikkatlerine sunmak istiyorum. CHP yoluna, kendi üyeleri ve CHP’nin 6 Ok’una gönül vermiş inananları ile devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyrulur” dedi. 


Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum