HEM BAYRAMLAŞTI, HEM VEDALAŞTI

HEM BAYRAMLAŞTI, HEM VEDALAŞTI

AĞRI’YA TAYİNİ ÇIKAN BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN HEM BAYRAMLAŞTI, HEM VEDALAŞTI

A+A-

Ramazan Bayramı nedeniyle Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde bir araya gelen Bilecik protokolü ile vatandaşlar bayramlaştı.
 Bayramlaşma törenine Vali Süleyman Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Jandarma Albay Hamza Çömez, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Muammer Ergaş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal,  daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

dsc_0372.jpg

Bayramlaşma programında konuşan Vali  Elban; Ağrı Valiliği görevine atanması nedeniyle hem bayramlaşmak, hem de vedalaşmak istediğini söyledi.
Bir yıl önce göreve başladığını, kendisine Bilecik’in sakin bir yer olduğunu söylediklerini, ancak göreve geldikten kısa bir süre sonra 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hareketli ve yoğun bir dönem yaşandığını belirterek, şöyle konuştu: ‘’Bir yıllık süre o hengame ve koşuşturmanın ardından çabucak gelip geçti. Bu süre zarfında çeşitli vesilelerle, değişik programlarda, bayramlarda beraber olduk. Birbirimizi yakından tanıma fırsatı bulduk, sizler beni çok çabuk kabullendiniz. Aranıza aldınız ve kendiniz gibi gördünüz. Ben bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Ben de bu manada çok çabuk buraya ısındım ve kendimi de buraya aitmiş gibi hissetmeye başladım. Bu alışkanlık dolayısıyla da kendimi artık bir Bilecikli olarak kabul ediyorum. İlk görevim burası olmasından dolayı Bilecik’i ve Bileciklileri asla unutmayacağımı söylemek istiyorum.

dsc_0322.jpg
Ben hepinize Allah’a ısmarladık demeden önce benim sizler üzerinde hakkım olduğunu düşünmüyorum ama varsa helal olsun. Hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Biz her neredeysek, siz her nerede olursanız her zaman görüşmeye, irtibatı devam ettirmeye çalışacağız. Bunu da ben bir veda olarak görmüyorum sadece yola çıkan birinin bir helallik alması, Allah’a ısmarladık demesi olarak kabul ediyorum o yüzden hepinize Allah’a ısmarladık diyorum. Her şey için çok ama çok teşekkür ediyorum.

dsc_0653.jpg
Konuşmanın ardından, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşan Vali Elban, daha sonra İzmit’in Gölcük ilçesinde şehit düşen polis memuru Fikret Turanlı’nın annesi Saadet Turanlı ve kardeşi Ahmet İbrahim Turanlı’yı evlerinde ziyaret ettiler.
Vali Elban daha sonra beraberindekilerle, Huzurevi sakinleri ile sevgi evlerinde kalan çocukların da bayramlarını kutlayarak, çocuklarla yaşlıları bir araya getirdi.

dsc_0611.jpg

Bu haber toplam 2068 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.