HAFTADAN HAFTAYA PROGRAMININ KONUĞU ZİRAAT ODASI BAŞKANI ORHAN UĞUR OLDU

Osmaneli Haber Gazetemizde bir yıldan fazla bir zamandır ara verilen HAFTADAN HAFTAYA söyleşi programları yeniden başladı.

A+A-

Osmaneli ilçesinin Sosyal, siyasal ve kültürel olaylarının ele alındığı, Osmaneli kamuoyunun gündemine gelen konuların konuşulduğu, oluşan soruların muhataplarına sorularak cevaplarının arandığı programının 2023 yılındaki ilk konuğu Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur oldu. Gazetemiz muhabiri Mehmet Erdem’din moderatörlüğünü yaptığı programda, Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur, Osmaneli Ziraat Odasının dünü, bugünü ve geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Osmaneli Ziraat Odasını 1 Milyon borç ve kasasında sadece 11 Bin Lira ile teslim aldıklarını söyleyen Başkan Uğur; “4 yılda odamızın 1 Milyon liraya yakın borcunu ödedik. Çiftçilerimizin 250 TL olan yıllık aidatlarını 50 TL’ye düşürdük. Buna rağmen borçlarımızı ödediğimiz gibi,  çiftçilerimizin yararlanacağı zirai makine ve ekipman alımlarına başladık. Bunları yaparken Devlet kademelerinden hiçbir yardım görmedik. Odamızı çiftçilerimize yakışır ve çiftçilerimize hizmet eder hale getirmemize rağmen, Osmaneli’de tarafsız olması gereken bazılarının hala bizimle uğraşmalarını da anlayabilmiş değiliz. Tüm bunlara rağmen Osmaneli Ziraat Odamızı daha iyi bir hale getirmek için, Şubat ayında yapılacak olan Genel Kurulda tekrar adayız. Odamızın bu günlere gelmesinde büyük katkısı olan Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur ile yapılan programı osmanelihaber.com.tr adlı internet haber sitemizden izleyebilirsiniz. Mehmet ERDEM


Bu haber toplam 3746 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum