HAFTADAN HAFTAYA 2.BÖLÜM

HAFTADAN HAFTAYA 2.BÖLÜM

BU HAFTAKİ “HAFTADAN HAFTAYA”’NIN KONUKLARI MYO ÖĞRENCİLERİOsmaneli Haber gazetesi Yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’in hazırladığı her hafta...

A+A-

BU HAFTAKİ “HAFTADAN HAFTAYA”’NIN KONUKLARI MYO ÖĞRENCİLERİ

Osmaneli Haber gazetesi Yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’in hazırladığı her hafta ayrı konu ve konuklarla çekilen “HAFTADAN HAFTAYA” programının bu haftaki konukları, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Osmaneli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Eda Köksal ve Enes Kalpak oldular.

Osmaneli ilçesinin öğrenci gözüyle değerlendirildiği programı bu hafta, gazetemizin genç muhabirlerinden Tuğba Tırpan sundu. Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Eda Köksal ve Enes Kalpak’ın Osmaneli ve Türkiye üzerine çarpıcı tespitlerinin olduğu, Osmaneli ilçesinin bazı sıkıntılarına rağmen öğrenciler için güzel bir şehir olduğunu söyleyen konuk öğrenciler, Okula gidiş gelişlerin sıkıntılı olduğunu, okula servis konulmasını istediler. Konuklarıyla birlikte, Osmaneli ve Türkiye üzerine bir söyleşi yapan Tuğba Tırpan’ın sunduğu “HAFTADAN HAFTAYA” programını 2.Bölümünü izleyebilirsiniz.

Bu haber toplam 14915 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.