HACELOĞLU MAHALLESİNE İLK KADIN ADAY

HACELOĞLU MAHALLESİNE İLK KADIN ADAY

31 Mart Yerel seçimlerinin en heyecanlı kısmı Muhtarlık seçimleri olacak gibi duruyor. Osmaneli’de bulunan 4 mahallede de Muhtar adayları hızla çoğalıyor. Osmaneli...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinin en heyecanlı kısmı Muhtarlık seçimleri olacak gibi duruyor. Osmaneli’de bulunan 4 mahallede de Muhtar adayları hızla çoğalıyor. 
Osmaneli Haceloğlu Mahallesinde Sevde Zer Muhtar adaylığını açıkladı. Haceloğlu mahallesinde ilk kadın aday olduğunu açıklayan Muhtar adayı Sevde Zer, gazetemize yaptığı açıklamada; “Muhtarlık seçimleri bütün seçimlerden zor bir seçim. Çünkü Belediye Başkanı, Başbakan vaatler verebiliyor ve yaptırım güçleri var, yerine getirebiliyorlar. Ama Muhtarlık bu konuda zor bir şey. Muhtarların yetkileri belli, bir yere kadar sınırlandırılmış. Ben yetkilerim elverdiğince yapacağım. Ben her zaman dürüst oldum.  Ben okul yapacağım dersem, kimi kandırıyorsun derler. Öyle bir şey söz konusu değildir. Ben yetkilerim el verdiğince nereye gidilmesi gerekiyor, ne yapılması gerekiyorsa bunların takipçisi olacağım. Sorunları makamlara iletebilecek en yakın kişidir muhtar. Muhtarlık görevini bir anlamda “Sosyal Sorumluluk” olarak görüyorum. Bu bir koltuk kavgası değil, orada oturmaya gelmiyorsunuz sonuçta. Ben Muhtar Olayım orada oturayım’ı amaçlamıyorum. Kimseleri yalan söylemlerle kandıramazsınız. Muhtarlığın belli sınırları vardır. Kaymakamlığa bağlıdır. Buradaki sorunlarla ilgili köprü görevi görüp takipçisi olacağız. Gidip sürekli araştırmak, dilekçe vermekle olmaz. Takip etmek de gerekir. Ben bunları görev olarak değil de gerçekten isteyerek yapacağım. Ben ileriye güvenle yürümek istiyorum. İdeallerim, düşüncelerim var, sağlam basarak gitmek istiyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 3136 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.