GÜLÜMBE RAMPALARINA DAHA KAÇ KURBAN VERİLECEK

GÜLÜMBE RAMPALARINA DAHA KAÇ KURBAN VERİLECEK

Bilecik’i Osmaneli, Gölpazarı ilçelerine, Sakarya, Kocaeli, İstanbul illerine bağlayan yolun en önemli kısımlarından biri olan Gülümbe Rampaları can...

A+A-

Bilecik’i Osmaneli, Gölpazarı ilçelerine, Sakarya, Kocaeli, İstanbul illerine bağlayan yolun en önemli kısımlarından biri olan Gülümbe Rampaları can almaya devam ediyor.

Bilecik’e çevre yolu yapılmasına rağmen, Bilecik’in merkezinden Osmaneli, Gölpazarı, Vezirhan ve Bayırköy’e gidecek olanların ve bu ilçe ve beldelerden Bilecik’e gelecek olanların kullandığı yaklaşık 10 Kilometrelik yol üç şeride çıkartılmasına rağmen, her gün trafik kazası meydana gelmektedir. Özellikle yağışlı havalarda günde birden fazla kaza olmaktadır. En son yaşanan trafik kazasında, Osmaneli’de esnaflık yapan bir vatandaş hayatını kaybetti, yanındaki esnaf da yaralandı.

Özellikle ilçe beldelerden her gün Bilecik’e onlarca otobüs ve minibüs yolcu taşımaktadır. Yine Gölpazarı, Osmaneli, Bayırköy ve Vezirhan’dan yüzlerce öğrenci Bilecik’e gelip gitmektedir. Bilecik yerel basınında defalarca Gülümbe rampaları ile ilgili olarak haberler çıkmasına rağmen, Karayolları Bölge Müdürlüğü bu yola nedense el atmamaktadır. Yol yapımı işlerinde çalışmış ve uzun yıllardır şoförlük mesleğini icra etmekte olan bazı vatandaşlarda, Gülümbe rampalarındaki virajların eğimlerinin ters olduğu, yolun yapım aşamasında hatalar olduğu dile getirilmektedir. Karayolları Bölge Müdürlüğüne, İlimizin yetkililerine bir kez daha seslenmekte fayda mülahaza etmekteyiz. Gülümbe rampalarını bir kez daha elden geçiriniz. Söylendiği gibi yolda ve virajlarda hata var ise, daha fazla can gitmeden bu yola bir çare bulunuz. Çünkü bu yolu fabrikalara gidip gelen işçi servisleri, öğrenci servisleri ve vatandaşlar her gün kullanmaktadırlar. Allah korusun, bir facia yaşanmadan bir çare üretilsin. 

Bu haber toplam 5785 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.