GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Osmaneli Ziraat Odasının 07 Şubat 2023 günü yapılan olağan genel kurulunda seçilen Meclis üyeleri toplanarak görev bölümü yaptılar. 

A+A-

Osmaneli Ziraat Odasının 07 Şubat 2023 günü yapılan olağan genel kurulunda seçilen Meclis üyeleri toplanarak görev bölümü yaptılar. 
Genel kurulda seçilen Meclis üyeleri yaptıkları seçimde Meclis başkanlığına Muammer Yılmaz, Meclis Başkan Vekilliğine de Hasan Sever seçildiler. 
Yönetim Kurulu için yapılan seçimde, Osmaneli Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Orhan Uğur, Başkan Vekilliğine Mehmet Demir, Muhasip üyeliğe Tahsin Demir seçilirken, Ali Avcı, İlyas Vezir, İbrahim Şimşek ve Uğur Erdoğdu'da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar. Görev bölümü toplantısının ardından Gazetemize açıklama yapan Orhan Uğur; "14 Şubat'ta yapılan genel kurulumuzda bizleri tekrardan göreve layık gören delegelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz 4 yıl odamızın toparlanma yılları idi. Bundan sonraki yıllarımız odamızın atağa kalkma yılları olacaktır. Meclis ve Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte Osmaneli tarımına daha faydalı olabilmek adına, Osmaneli Ziraat Odası olarak her zamankinden daha çok çalışma ve emek sarfedeceğiz. Çiftçilerimize her yönden faydalı olabilmek adına, çiftçilerimizle birlikte el ele vererek Osmaneli'nin geleceği için hizmet edeceğiz. Osmaneli ilçemizde bulunan Kamu Kurum ve kuruluşları ile, Yerel yöneticilerimizle birlikte, Osmaneli ilçemize hizmet için kurulmuş bulunan STK'larımız ile de her daim dayanışma içerisinde bulunarak hem odamızı daha yararlı bir konuma getireceğiz, hem de Osmaneli ilçemizde çiftçiliği bir üst seviyelere çıkarmaya çalışacağız. Genel kurulumuzda bizlere oy veren veya vermeyen bütün delegelerimize seçimlere katılımlarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, yeni görev alan bütün arkadaşlarıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

70825a3a-3b8d-4b17-826a-53d92143e36e.jpg


Bu haber toplam 7621 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.