GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Her yıl olduğu gibi, bu yılda 19 Eylül Gaziler günü kutlaması yapıldı.  Osmaneli protokolünün ve Osmanelili Gazilerin katılımıyla saat 10.45'te...

A+A-

Her yıl olduğu gibi, bu yılda 19 Eylül Gaziler günü kutlaması yapıldı.  Osmaneli protokolünün ve Osmanelili Gazilerin katılımıyla saat 10.45'te Atatürk anıtına çelenk konmasıyla başlayan Gaziler günü anma programı, Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile devam etti.  19 Eylül Gaziler günü nedeniyle, Osmaneli kaymakamı Edip Çakıcı Osmanelili Gazileri makamında kabul etti. Kaymakam Edip Çakıcı, Gazilerimizin geçmiş kurban bayramlarını ve Gaziler gününü kutladı. Gazilerimizin memleket ve millet için çok değerli olduğunu söyleyen Kaymakam Çakıcı, "Bizler bugün buralarda rahat bir yaşam sürüyorsak, bunu siz değerli Gazilerimize borçluyuz. Allah'tan Şehitlerimize rahmet, siz değerli Gazilerimize de sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum" dedi. Kaymakam Edip Çakıcı Gazilerimize kale hediye etti.

img_1855.jpg

Gaziler daha sonra Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i makamında ziyaret ettiler. Belediye başkanı Münür Şahin Gazilerin gününü kutladı ve hep birlikte pasta kesildi. Osmaneli Belediye Başkanı Şahin Gazilere Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.  Başkan Münür Şahin de ziyarette, "Her nerede olursa olsun vatan toprağı için savaş vermiş siz değerli Gazilerimiz, bizler için çok önemlisiniz. Bugünümüzü ve geleceğimizi sizlerin vermiş olduğu mücadelelere borçluyuz. Sizlerin sayesinde bu vatan toprakları bölünmedi, milletimiz parçalanmadı. Sizlere dün vermiş olduğunuz savaşlardan dolayı teşekkür ediyorum, bugünden sonrada sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi. Belediye başkanını ziyarette, Osmanelili Gazilerimizden Celal Talih'te belediye başkanı Münür Şahin'e gösterdiği ilgi ve alakadan ve Osmaneli ilçesine  yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

img_1922.jpgimg_1948.jpg

Osmanelili Gazilerimiz İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler.  

14358968_10210900664782623_1651375909101429715_n.jpg

 

Bu haber toplam 2016 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.