“EN ÖNEMLİ KONUMUZ SAĞLIK”

“EN ÖNEMLİ KONUMUZ SAĞLIK”

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Vatandaşlara sağlık hizmetlerinde hizmet vermeye başlayan Toplum Sağlığı ve 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi yeni binasında...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Vatandaşlara sağlık hizmetlerinde hizmet vermeye başlayan Toplum Sağlığı ve 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi yeni binasında Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Başhekim Dr. Güliz Özyaşar’dan vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleri noktasında bilgiler alarak, incelemelerde bulundu.
Polikliniklerde Doktorları ziyaret eden Kaymakam Yavuz, Merkeze başvurup muayene olmak isteyen ve muayene olan hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İnsan sağlığının ve toplum sağlığının çok önemsenmesi gereken bir konu olduğunu söyleyen Kaymakam Naif Yavuz, “Şeyh Edebali’nin dediği gibi, “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” sözü mucibince inanlarımızı yaşatmak, yaşatırken de sağlıklı sıhhatli bir şekilde yaşatmak devletimizin asli görevidir. Devlet olarak insanlarımıza sağlık konusunda en iyi hizmeti vermenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Osmaneli ilçemize kazandırılmış olan Toplum Sağlığı merkezimiz, ilçemize ve ilçe sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.  

en-onemli-konumuz-saglik-1.jpg

 

Bu haber toplam 2122 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum