“CEZA UYGULMASINA BAŞLIYORUZ”

“CEZA UYGULMASINA BAŞLIYORUZ”

Karasu Projesi kapsamında yapılmış olan su dağıtım sisteminde ana borudaki kaynağın yırtılması sonucu oluşan ve projenin yapılışından bugüne ilk...

A+A-

Karasu Projesi kapsamında yapılmış olan su dağıtım sisteminde ana borudaki kaynağın yırtılması sonucu oluşan ve projenin yapılışından bugüne ilk kez karşılaşılan büyük arıza, Osmaneli Belediyesi ekibince gece boyu yapılan çalışmalar sonucu sabah saatlerinde giderildi.
Tüm su depolarının boşalması sonucunu da doğuran ana dağtım hattındaki bu arıza sonrası depolara tekrar su basıldı. Su Depolarında stoklanan ve ilçeye bir hafta boyunca yetecek tüm suyun bu arıza sonucu boşalması nedeniyle büyük su kaybı yaşandı.
Kısa bir süre içinde su depolarının belli su seviyesine gelmesiyle evlere su ulaşmaya başladı. İlçemizin yükseklik farklarına göre gün içinde tüm evlerimize su verilmiş oldu. 
Ana su borusunda oluşan arıza ve arızanın çok kısa bir zamanda giderilmesi ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Münür Şahin; “Normal arızalar belediyemizce bir kaç saat içinde giderilirken ilk kez karşılaşılan bu arızanın ilçemizdeki yüksek tonajlı TIR ların park ve seyir halinde iken kurallara uymalarının ne kadar önemli olduğunuda bir kez daha görmüş olduk. Ağır tonajlı araçların ve özellikle TIR ların ilçe dışında 24 saat güvenliğinin belediyemizce sağlandığı yeni otogar alanına park etmeleri ve zorunlu olmadıkça şehir içine girmemeleri, şehir içinde sürat yapmamaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Artık hatırlatmanın ötesinde ceza uygulamasını yapmak zorunda olduğumuzu bu yaşadığımız olayda ortaya koydu. Biz ağır tonajlı araç ve TIR sahibi arkadaşların kurallara bu olay sonrası kesin uyacaklarını düşünüyoruz” dedi. 

cezauygulamasina-basliyoruz-1-(1).jpg

 

Bu haber toplam 3103 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum