EDANUR KOÇ BRONZ MADALYA ALDI

EDANUR KOÇ BRONZ MADALYA ALDI

1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo takımının 4 sporcu ile katıldığı, Türkiye Gençler Taekwondo şampiyonasında, Edanur Koç Türkiye 3.sü oldu. 7-11...

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo takımının 4 sporcu ile katıldığı, Türkiye Gençler Taekwondo şampiyonasında, Edanur Koç Türkiye 3.sü oldu. 

7-11 Eylül tarihleri arasında Samsunda düzenlenen Türkiye Gençler Taekwondo şampiyonasına 1308 Osmaneli Belediyespor 4 sporcu ile katılmıştı. 1308 Osmaneli Belediyespor’un başarılı Taekwondocu’su Edanur Koç, Türkiye Gençler şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak, Osmaneli’ye bronz madalya ile döndü. Samsun’da ilçemizi başarı ile temsil eden ve bronz madalya kazanan Edanur Koç, “Çok çalışmamın semeresini bronz madalya kazanarak aldım. Bundan sonraki şampiyonalara daha çok çalışarak daha iyi hazırlanıp altın madalya kazanacağım. Bana destek veren Başta Belediye başkanımız Münür Şahin’e, Kulüp Başkanımız Hayati Kaba’ya, hocam Mesur Düş’e çok teşekkür ediyorum. Samsun’da Osmaneli ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Başarılarım bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.  


Bu haber toplam 2481 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.