DP GENEL BAŞKANI UYSAL BİLECİK'TE

DP GENEL BAŞKANI UYSAL BİLECİK'TE

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bilecik'te çeşitli ziyaretlerde bulundu. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı partililer Bilecik girişinde...

A+A-

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bilecik'te çeşitli ziyaretlerde bulundu. 
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı partililer Bilecik girişinde karşılamalarının ardından cuma namazı için Merkez Kayıboyu Camii'ne gidildi. Burada cuma namazını kılan Gültekin Uysal, cami çıkışı cemaatle bir süre sohbet etti. 

Ardından Bilecik Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret eden Uysal, “Elbette Bilecikimizin tarihi kimliğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Memleketin her noktasında var olma yok olma çizgisinde tarihi mücadeleler vermiş, Anadolu'nun her köşesindeki bütün vilayetlerimiz çok farklı özellikleri taşıyor ama ben kendimi de yarı Bilecikli hissediyorum. Askerlik görevimi Bozüyük'te icra ettim. Dolayısıyla da geçmişten bugüne ticari faaliyetlerimiz mermercilik üzerine olunca, Bilecikle farklı ilişkilerimiz de oldu. Bugün de bu vesileyle hem, Ramazan, hem teşkilatımızla birlikte olacağız, hem de beraberce sivil toplum örgütleriyle Ticaret Odası’ndan başlayarak memleketimizin can alıcı noktalarından karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilmek adına programlarımızı gerçekleştireceğiz. Bu ülke tarihinde karşı karşıya kalmadığı birçok meydan okuma ile karşı karşıya. O nedenle, milli mutabakat meselesi olarak değerlendirdiğimiz bu ortak payda da sivil, siyasi bütün unsurlar ile köklü devlet geleneğinin de bize bahşettiği değerler ile inşallah bu süreç içeriğinde tarihi yürüyüşünün devam ettirmeliyiz. Son zamanlarda bu coğrafyada bulunan ve ülkemizin etrafında cereyan eden kısa, orta ve uzun vadede pek çok gelişmeyi de barındırdığını görüyoruz. Bu anlamda büyük kırılmaların yaşanacağı böyle bir tarihi zaman diliminde ifa etmeye çalıştığım tarihi tecrübemiz ile bütün sivil siyasi unsurların ortak bir hedefe yürüyüp sürecin içerinden çıkabileceğini de görüyoruz” diye konuştu.
Öte yandan valilik ziyareti çıkışı partililer ve Uysal hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Bu haber toplam 1522 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.