İLÇEMİZLE İLGİLİ PROJELER YAPAN İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ OSMANELİ ÜNİVERSİTESİ GİBİ ÇALIŞIYOR

İLÇEMİZLE İLGİLİ PROJELER YAPAN İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ OSMANELİ ÜNİVERSİTESİ GİBİ ÇALIŞIYOR

İLÇEMİZLE İLGİLİ PROJELER YAPAN İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ OSMANELİ ÜNİVERSİTESİ GİBİ ÇALIŞIYOR

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana Üniversiteler ile işbirliği yaparak, Osmaneli’ye büyük katkılar sağlayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Üniversiteler ile iş birliği devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 21 Üniversite ile iş birliği halinde Osmaneli’ye projeler yaptıran Başkan Şahin, İstanbul Ticaret Üniversitesini, Osmaneli’nin Üniversitesi haline getirdi. İstanbul Ticaret Odasının kurucusu olduğu ve Rektörlüğünü Eski Başbakan Yardımcılarından Prof. Dr. Nazım Ekren’in yaptığı Üniversite, Osmaneli için projeler yapmaya devam ediyor. 
Osmaneli mimarisi, şehir planları, bölgesel gelişim planları, doğası, yöresel ve doğal ürünleri konularında akademik çalışmalar yapan İstanbul Ticaret Üniversitesi Osmaneli için yeni projeleri Belediye Başkanı Münür Şahin ile paylaştı. 
Geçtiğimiz gün ilçeye gelen Rektör yardımcısı Prof Dr İbrahim Baz ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. V. Ferhan Benli (Gelecek Nesil CFO Program Koordinatörü) Osmaneli Belediyesini ziyaret ettiler. Ziyarete devam eden Lefke Taşı Projesi üyesi Doç. Dr. Hamit Haluk Selim’ de katıldı.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ziyaretler ile ilgili olarak, “Göreve geldiğimiz günden beri çeşitli üniversiteler ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapıyoruz. Üniversitelerin Osmaneli’ne çok büyük katkıları oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi, adeta Osmaneli’nin bir Üniversitesi gibi çalışıyor. Hocalarımız ilçemizle ilgili olarak geliştirdikleri projeleri yerinde görmek için sık sık ilçemize geliyorlar. Bizler de onları Osmaneli’de ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Halen devam eden Lefke Bezi ve Lefke Taşı projelerimiz var. Bu konularda İstanbul Ticaret Üniversitesi bizlere sonsuz destekler sağlıyorlar. Osmaneli’nin tarihi değerlerinin gün yüzüne çıkmasında büyük katkıları olan İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren olmak üzere, emeği geçen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Baz, İİBF Öğretim Üyesi Do. Dr. V.Ferhan Benli, Doç Dr. Hamit Haluk Selim’e teşekkür ediyorum. İstanbul Ticaret Üniversitesini Osmaneli ilçemizin üniversitesi, başta Rektör olmak üzere bütün öğretim üyelerimizi de hemşerimiz olarak kabul ediyoruz. Üniversite ile birlikte yapacağımız projelerle Osmaneli’mizin değerine değer katmaya devam edeceğiz” dedi. 


Bu haber toplam 2880 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.