DOĞA AMAÇLI EĞİTİM PROJESİ BAŞLADI

DOĞA AMAÇLI EĞİTİM PROJESİ BAŞLADI

Osmaneli’de üçüncüsü gerçekleştirilen “TÜBİTAK 4004 PROJESİ” kapsamında düzenlenen “Doğa Amaçlı Eğitim” programı Osmaneli Belediyesi Necla...

A+A-


Osmaneli’de üçüncüsü gerçekleştirilen “TÜBİTAK 4004 PROJESİ” kapsamında düzenlenen “Doğa Amaçlı Eğitim” programı Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’nda başladı. 
29 Haziran-8 Temmuz 2017 tarihleri arasında devam edecek olan “Doğa Amaçlı Eğitim” projesi ile Osmaneli’ndeki doğal yaşam, bitki türleri, hayvan türleri, gözlem, araştırma ve envanter çalışmaları başlıklarıyla Osmaneli’nin doğal kaynakları tespit edilecek. Yapılacak bu bilimsel çalışmalar neticesinde elde edilen veriler Osmaneli Belediyesi Yayınları ismi ile literatüre girecek. 

ccd7047a-a669-494f-b33f-0b85b55388bd.jpg
Doğa Amaçlı Eğitim Projesi kapsamında İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. İdris Oğurlu, Prof. Dr. Hale Gezer, Prof. Dr. Ahmet Talat Saygaç, Doç. Dr. Hamit Haluk Selim, Doç. Dr. Suat Türkoğuz, Doç. Dr. Mehmet Topay, Doç. Dr. Ahmet Doğan, Doç. Dr. Yasin Karatepe ve Yrd. Doç. Dr. Gül Aslı Aksu başta olmak üzere yaklaşık 20 akademisyen ilçemize teşrif etti. 

img_5896.jpg
Proje için Osmaneli’ne gelen akademisyenler Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi’nde konaklayacak. Bu vesile ile de Şifalı İçmeler Tesisi 100 yatak kapasitesi ile ilk kez turizme açılmış oldu. 

img_5895.jpg
 Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’nda başlayan programda açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Münür Şahin, “Üniversitelerle her alanda olan işbirliğimiz artarak devam ediyor. Yaklaşık 20 üniversite ile ilçemiz Osmaneli için birçok projede işbirliği yapıyoruz. Osmaneli Kaymakamlığı, İŞKUR, KOSGEB, Milli Eğitim, Osmaneli İlçe Tarım gibi kurumlarla da sürekli yeni projeler üretiyoruz. Ayrıca Osmaneli’nin tarihinin doğru bir biçimde gün yüzüne çıkartılması ve Osmaneli Belediyesi Yayını olarak kitaba dönüştürülmesi öncelik verdiğimiz konulardandır. Kısacası Osmaneli’ni turizmde çok ayrı bir değer olarak tanıtmaya çalışıyoruz. Siz değerli hocalarımıza, değerli katılımcılarımıza ilçemize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor, tekrar hepinize “Hoşgeldiniz” diyorum” dedi.    

img_5898.jpg

img_5897.jpgimg_5900.jpgimg_5905.jpg

Bu haber toplam 2344 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.