DERNEK BAŞKANLARI OSMANELİ'DE

DERNEK BAŞKANLARI OSMANELİ'DE

“Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti” hedefine hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Osmaneli ziyaretçi akınına uğruyor. Tarihi dokusuyla, muhteşem doğasıyla...

A+A-

“Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti” hedefine hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Osmaneli ziyaretçi akınına uğruyor. Tarihi dokusuyla, muhteşem doğasıyla bölgenin parlayan yıldızı olmaya aday ilçemiz, her hafta farklı misafir gruplarına ev sahipliği yapıyor. İstanbul,Trabzon,Çorum,Sinop ve Türkiye'nin bir çok ilinden dernek başkanları ilçemize geldiler.

04-img_6881.jpg

 

Misafirler,Belediye Başkanı  Münür Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba'nın katılımı  ile birlikte Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisi’nde  yöresel kahvaltı yaptılar. Kahvaltı sonrası Osmaneli turuna çıkan konuklar, ilçemizin tarihi konaklarını, Rüstem Paşa Cami'sini, Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesi’ni ziyaret ettiler. Osmaneli'de tarihi ve doğanın güzel atmosferine şahitlik etmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Tarihi dokunun yanı sıra ilçemizde yapılan yenilik ve çalışmaları inceleyen  Osmaneli'nin bu kadar kısa sürede bu denli gelişmesine hayranlık duyduklarını belirttiler.

04-img_6881.jpg

Belediye Başkanı Münür Şahin ise misafirlerimizin ilçemize teşriflerinden dolayı duyduğu memnuniyet duyduğunu ifade etti.

09-img_6896.jpgdernek-2.jpg

İlçemizi ziyaret eden dernek başkanları

İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe ,Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Başkanı Cemil Yaşkabak, Tüm Sinop Dernekleri Federasyonu (TÜSİDEF) Başkanı İsmail Büyükkayıkçı, Tunceliler Dernek Başkanı Mehmet Ali Kılınç, Kartal Sinoplular Dernek Başkanı Cihat Uygun, İstanbul Afyonkale Dernek Başkan Yardımcısı Levent Işık, Pendik-Tuzla Gümüşhaneliler Dernek Başkan Yardımcısı Gökhan Aygün, Trabzon ve Çaykaralılar Dernek Başkanı Yücel Var, Trabzon Holo Köyleri Dernek Başkanı Hasan Cömlek, Kartal AK Parti Belediye Meclis Üyesi Halil Koyun, Kartal Kamu Kurumları Hiz. Dernek Başkan Yardımcısı Yücel Derse, İstanbul Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kenan Çakal, Trabzon ve Çaykaralılar Dernek Yönetimi Adem Yıldız ve Fatih KAYA, Kartal Yalı Mahalle Muhtarı İsa Durmuş, Trabzon CHP Milletvekili Adayı İlker Bakioğlu, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, Altınordu Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Erkubilay, Erzincan İliç Federasyon Başkan Yardımcısı Ali Haydar Singü

 

 

Bu haber toplam 2593 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.