ÇOBANDERE’DE BİRLİK BERABERLİK PİLAVI

ÇOBANDERE’DE BİRLİK BERABERLİK PİLAVI

Camikebir Mahallesi Çobandere mevkiinde yaşayan vatandaşlar bir araya gelerek, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Hıdrellez etkinliği yaptılar.Osmaneli...

A+A-

Camikebir Mahallesi Çobandere mevkiinde yaşayan vatandaşlar bir araya gelerek, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Hıdrellez etkinliği yaptılar.

cobandere’de-birlik-beraberlik-pilavi-(1).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Osmaneli ilçe Müftüsü Sadık Erenbaş ve Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi’nin de katıldığı etkinlikte Kur’anı-ı Kerim ve Mevlidi şerif okutuldu.

cobandere’de-birlik-beraberlik-pilavi-(2).jpg

Mevlidi Şerifin ardından katılımcılara Hıdrellez pilavı ikramında bulunuldu. Etkinliğe katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Milletimiz dün olduğu gibi, bugün de birlik, beraberlik ve kardeşliğini her ortamda göstermektedir. Çobandere mevkiinde yaşayan Hemşehrilerimiz bir araya gelerek böyle güzel ve hayırlı bir etkinlik düzenlemişler. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emekleri olan bütün Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daim eylesin” dedi. 

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.