BŞEÜ REKTÖRÜ PROF. DR. TAŞ’TAN  KAYMAKAM VE BAŞKANA ZİYARET

BŞEÜ REKTÖRÜ PROF. DR. TAŞ’TAN KAYMAKAM VE BAŞKANA ZİYARET

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taş, Osmaneli ilçe Kaymakamı Naif Yavuz' a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.Kaymakam Naif...

A+A-

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taş, Osmaneli ilçe Kaymakamı Naif Yavuz' a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Naif Yavuz, Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş' a nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkürlerini iletti.
BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Kaymakam Yavuz’u ziyaretinin ardından Osmaneli Belediye Başknı Münür Şahin’i de makamında ziyaret etti. 
Ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan Başkan Münür Şahin; “Osmaneli Belediyesi Üniversiteler ile işbirliği yaparak önemli projeler, gerçekleştiriyor. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi her konuda Osmaneli Belediyesi Projelerine destek veriyor. 2019-2020 Eğitim dönemi için Osmaneli Meslek Yüksek Okulunda açılacak yeni bölümlerde kesinleşti. Toplamda 120 öğrenci yeni açılacak bölümler için MYO 'a kayıt yaptıracak” dedi.
Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş Osmaneli Belediyesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin birlikte yürüttüğü projeler için değerlendirmelerde bulundu.
2019-2020 Eğitim dönemi için Osmaneli Meslek Yüksek Okulunda yeni öğretime başlıyacak böümler; 1- Aşçılık Bölümü 2-Makina Bölümü 3-Tıbbi sekreterlik ve dökümantasyon. Her bölüm için 40 öğrenci toplamda da 120 öğrenci ilk kez üniversiteye başlıyacak.

kaymakam-ve-baskana-ziyaret-1.jpg

 

Bu haber toplam 1857 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.