MAHALLEMİ SEVİYORUM POLİSE BİLDİRİYORUM

MAHALLEMİ SEVİYORUM POLİSE BİLDİRİYORUM

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı şehit Kenan Canbaz Karakol amirliği görevlileri, Polisimi seviyorum mahallemde olan olayları 155’e bildiriyorum...

A+A-

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı şehit Kenan Canbaz Karakol amirliği görevlileri, Polisimi seviyorum mahallemde olan olayları 155’e bildiriyorum projesini ekleyerek halkı hırsızlık, kapkaç, dolandırıcılık ve yankesicilik olaylarına karşı bilgilendirdi.
Birçok alanda farklı başlıklar altında bilgilendirme çalışmaları yürüten Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı şehit Kenan Canbaz Karakol amirliği ekipleri, bu sefer Polisimi seviyorum mahallemde olan olayları 155’e bildiriyorum projesini ekleyerek halkı hırsızlık, kapkaç, dolandırıcılık ve yankesicilik olaylarına karşı maruz kalmaları adına uyardı.
İlçe Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan’ın talimatları doğrultusunda, polis ve vatandaş ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların alınan güvenlik tedbirleri ve çalışmalara istinaden talep ve isteklerini dinlemek, çözüm önerileri bulmak adına Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Şehit Kenan Canbaz Karakol amirliği ekiplerin katılımıyla İlçedeki deki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelindi.
Uygulaması kapsamında, Şehit Kenan Canbaz Karakol amiri Komiser yardımcısı Mustafa Öztürk, polis memurları Ersan Yamen, Nur Yıldız’ın katılımları ile ilçedeki esnaf ve vatandaş bilgilendirildi. Esnaf ve vatandaş ziyaretinde bilgilendirme konuşması yapan polis memuru Ersan Yamen Osmaneli’nin huzurlu bir İlçe olduğunu ifade etti. Yamen, vatandaşların kendi mahallelerinde yaşadıkları sorunları, mahalle polislerine ya da 155 polis ihbar telefonuna bildirmelerini istedi.

mahallemi-seviyorum-1.jpg
Vatandaş ihbarının, suçun önlenmesinde büyük önem taşıdığını anlatan Yamen, "Kaygıya hiç gerek yok. İnsanların şüpheli ve zor durumlarda yapmaları gereken şey, 155 polis ihbar telefonunu aramak ya da Suçun oluşmadan önlenmesi, İlçenin güvenlik politikalarının geliştirilmesi, iş yerlerinin bulunduğu en küçük çarşıdan en büyük alışveriş merkezlerine kadar tüm esnafları ve bu esnaflardan alışveriş yapan vatandaşları meydana gelen veya gelmesi muhtemel olaylar hakkında bilgilendiren polis ekipleri, suçları önlemek ve en aza indirmek amacıyla yapılan uygulamaların devam edeceğini belirtti”.
Bilgilendirme projesinde konuşan Şehit Kenan Canbaz Karakol amiri Komiser yardımcısı Mustafa Öztürk ise suçun önlenmesinde polisin gözü ve kulağının vatandaşlar olduğunu anlattı. Öztürk, İlçedeki her türlü yaşanan olayların önüne geçmek ve ilçenin daha huzurlu ve daha güzel yaşanabilir bir hale gelmesi için vatandaşın mahallesinde, sokağında gördüğü her türlü olumsuzluğu ve  şüpheli durumu hemen 155 polis ihbar hattını arayarak bizlere bilgi vermelerini istiyoruz” dedi.

mahallemi-seviyorum-3.jpg

 

Bu haber toplam 4115 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler