BİZİM İÇİN DOSTLUK SPORDAN ÖNCE GELİR

BİZİM İÇİN DOSTLUK SPORDAN ÖNCE GELİR

OSMANELİ GENÇLERBİRLİĞİSPOR KULÜBÜ BAŞKANI KUZU “BİZİM İÇİN DOSTLUK SPORDAN ÖNCE GELİR”

A+A-

Bilecik 1. Amatör küme Futbol liginin 2017-2018 sezonu kuraları geçtiğimiz hafta içerisinde çekildi. 2017-2018 futbol sezonunda Bilecik 1. Amatör küme liginde 14 takım mücadele edecek. Yıllardır Bilecik 1. Amatör kümede mücadele eden, geçmiş yıllarda şampiyonluklar kovalayan Osmaneli’nin iki takımından biri olan Osmaneli Gençlerbirliğispor kulübü başkanı İsmail Kuzu sezon öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.

Osmaneli Gençlerbirliğispor kulübü başkanı Kuzu, 2017-2018 futbol sezonunda bütün takımlara başarılar dileyerek, “Osmaneli Gençlerbirliğispor kulübü olarak bizim felsefemiz kendi içimizden yetiştirdiğimiz futbolcularla, kendi içimizden çıkarttığımız hocalarımızla mücadele etmek, spor yapmaktır. Osmaneli’nin gençlerine sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onları sağlam karakterli birer birey olarak yetiştirmektir. Saha içerisinde de futbolun gerektirdiği kurallar çerçevesinde mücadele etmelerini sağlamaktır. Geçtiğimiz yıl U17 takımı oluşturmuştuk. Bu sezon yine U17 takımını kurmuş bulunuyoruz. Mühim olan Osmaneli’nin gençlerini iyi eğitip, Osmaneli’den de iyi futbolcular çıkartmak, onların daha büyük kulüplerde ve Milli Takımlarda oynamalarını sağlamaktır” dedi.

Osmaneli Gençlerbirliğispor kulübü olarak kıt imkânlarla spor yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Kuzu, “Bizlere her zaman destek olan, Osmaneli Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin’e de teşekkür ediyorum. Her konuda her daim bizlerin yanında oluyor. Belediye Başkanımız Münür Şahin spor ve tesisleşme konusunda Osmaneli için büyük bir şanstır. Kendisinden Allah Razı olsun” dedi. Mücadele ettikleri Bilecik 1. Amatör liginde hiçbir takım ile sorunları olmadığını dile getiren İsmail Kuzu, “Biz Osmaneli Gençlerbirliği olarak bütün takımlarla dostuz. Bizim için dostluk spordan önce gelir. Amacımız Bilecik’in diğer takımları ile birlikte, hem kendimizin, hem de sporcu kardeşlerimizin birlik beraberlik içerisinde olmasıdır” dedi. 

Bu haber toplam 1869 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.