BİLECİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞTAN OSMANELİ ÇIKARMASI

BİLECİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞTAN OSMANELİ ÇIKARMASI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’tan Osmaneli çıkarması.Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Osmaneli’de bir dizi incelemelerde...

A+A-

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’tan Osmaneli çıkarması.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Osmaneli’de bir dizi incelemelerde bulundu. 05 Ekim 2017 Perşembe günü Osmaneli’ye gelen İl Müdürü Durmuş, ilk önce Cumhuriyet ortaokulunda oluşturulan özel sınıfın açılışına katıldı.

9e481d70-597b-40fa-b521-26bd5e412914.jpg

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Kaymakam Adayı Kutsal Baytak, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ile birlikte özel sınıfın açılışını yaptıktan sonra, Osmaneli Anaokuluna geçerek, burada oluşturulan özel sınıfın da açılışını yaptı.

46fa199a-b09b-47b7-8e40-0f8f3653355e.jpg

Anaokulu sınıfı öğrencilerin hazırlamış oldukları oyunları izleyen İl Milli Eğitim Müdürü ve protokol üyeleri, Atatürk Ortaokuluna geçerek, Folklor yarışmasında kostüm dalında birinci olan Atatürk Ortaokulu Folklor ekibine birincilik kupalarını takdim etti. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Kaymakam Adayı Kutsal Baytak ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Balaban İlkokulunda hazırlanan aşure gününe katıldılar.

c2a96f72-77ad-420a-80dc-6021a0ddd866.jpg

Sınıfta öğrencilere elleriyle Aşure dağıtan İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, “Öğretmenler olarak geleceğimizin teminatları olan çocuklarımızı milli ve manevi yönden en iyi şekilde hazırlamaktır. Onlar bizlerin gözbebeğidir. Onlar geleceğimizin yöneticileridir. Onların en iyi şekilde yetişmesi, vatanımızın, milletimizin ve Devletimizin gelecekte emin ellerde olması anlamı taşır ki, bu da bizleri, yani öğretmenleri işimizi yaparken daha da şevklendirmektedir. Osmaneli ilçemizde zorunlu eğitim sistemi nedeniyle öğretmen sıkıntımız yoktur. Genelde Bilecik ilimizde öğretmen sıkıntımız yoktur. 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemimizi sıkıntısız bir şekilde geçireceğiz. Okullarımızın fiziki durumları da iyidir. Allah bütün öğrencilerimize zihin açıklığı versin” dedi. Daha sonra Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezini ziyaret ederek kursiyerler ile sohbet eden Müdür Durmuş, Lefke bezinden yapılan, peşkir ve kolyeleri inceledi. Sürekli Eğitim Merkezine Milli Eğitim Olarak her türlü desteği verebileceklerini söyledi. 

Bu haber toplam 3489 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.