1308 OSMANELİ BELEDİYE SPORDAN,  SAKARYASPOR VE BURSASPOR'A TRANSFER

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPORDAN, SAKARYASPOR VE BURSASPOR'A TRANSFER

16 spor dalında kurmuş olduğu alt yapılar ile Osmaneli’nin çocuklarını sporcu olarak eğiten ve yetiştiren 1308 Osmaneli Belediyespor, çalışmalarının...

A+A-

16 spor dalında kurmuş olduğu alt yapılar ile Osmaneli’nin çocuklarını sporcu olarak eğiten ve yetiştiren 1308 Osmaneli Belediyespor, çalışmalarının semeresini almaya başladı. 1308 Osmaneli Belediyespor’un alt yapılarında futbol oynayan Umutcan Karamanlıoğlu Bursaspor’a, Bülent Kaya’da Sakaryaspor’a transfer oldular.

Transferler ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “1308 Osmaneli Belediye Spor’dan Alt yapı Futbol takımımızın sporcuları Umutcan Karamanlıoğlu Bursa Spor’a, Bülent Kaya Sakarya Spor'a transfer oldu. Üst liglere ve milli takımlara sporcu yetiştirme hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Her gün güçlenen altyapımızla yetiştirdiğimiz sporcuları gelecekleri acısından transfer yapmalarını destekliyoruz. İnşalah onları ileride meşhur olmuş ve milli takımlarda yer alan sporcu lar olarak görürüz.

Transfer yaparak Osmaneli’nin gururu olan sporcu kardeşlerimizi, ailelerini ve kulüp başkanımızı, hocalarını, kutluyoruz.

Bu haber toplam 2055 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.