“BELEDİYECİLİK EKİP İŞİDİR”

“BELEDİYECİLİK EKİP İŞİDİR”

31 Mart Yerel seçimlerine 4 gün gibi bir zaman kala, Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizde yazı işleri...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerine 4 gün gibi bir zaman kala, Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizde yazı işleri Müdürümüz Mehmet Erdem’e açıklamalarda bulunan Mustafa Kürek; “3 dönemdir Osmaneli Belediyesinin burçlarında dalgalanan Ak Parti Bayrağı, 31 Mart’ta da oradan inmeyecek” dedi. 
Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek gazetemizde yaptığı açıklamada; “Ak Parti ile Türkiye genelinde olduğu gibi Osmaneli ilçemizde de belediyecilik bir ivme kazanmıştır. Ak Parti belediyeleri iktidar olmanın avantajları ile, belediye hizmetlrinde her zaman bir adım önde olmuştur. Belediyecilik bir ekip işidir. Yukarıdan aşağıya, ekip uyumlu ise hizmetlerin gelmesi bir o kadar daha kolay olmaktadır. Bugün iktidarda Ak Parti yönetimi vardır. Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin sayesinde Ankara’ya gidecek olan projeler çok daha kolay geçmekte ve onaylanmaktadır. Bunun örneklerini 15 yıldan bu yana Osmaneli’de görmekte ve yaşamaktayız. Rahmetli Selahattin Çetintaş başkanımızın başlattığı projeler, Mehmet Isıkan ve Münür Şahin Başkan ile devam etti. Bu sürecin devam etmesi, Osmaneli’nin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için vatandaşlarımızın iktidar gücünü gözardı etmeyeceklerini biliyorum. Bizler sağlam bir ekiple Osmaneli ilçemize hizmet etmeye geliyoruz. İlçe başkanımızla, İl Başkanımızla, Milletvekilimizle uyumlu bir ekip olarak çalışıp, Osmaneli ilçemize ve hemşehrilerimize hizmetleri getireceğiz. Siyasette ve Belediyecilikte hiç kimse tek başına bir güç değildir. Güç birlik beraberliktedir, güç ekip uyumlu bir ekip olmaktan geçmektedir. Allah’ın izni, siz değerli Osmanelili hemşehrilerimizin de destek ve teveccühleri ile 31 Mart akşamı göreve geldiğimizde, Ak Parti belediyeceiğinin farkını Osmaneli’de ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben 31 Mart seçimlerinin ülkemize, ilimize ve Osmaneli ilçemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’dan niyaz ediyor, bütün hemşehrilerimi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 1962 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum