“OSMANELİ SEÇMESİNİ İYİ BİLİYOR”

“OSMANELİ SEÇMESİNİ İYİ BİLİYOR”

Ak Parti Bilecik eski milletvekili ve Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, 26 Mart Salı günü Osmaneli ilçesine geldi. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil...

A+A-

Ak Parti Bilecik eski milletvekili ve Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, 26 Mart Salı günü Osmaneli ilçesine geldi. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek’e destek olmak amacıyla geldiği Osmaneli’de ilk ziyaretini Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz’a yaptı. Kaymakam Yavuz’la görüşmesinin ardından Ak Parti Seçim Koordinasyon merkezine geçen Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, partililer tarafından karşılandı. Esnaf ziyaretinde bulunan Halil Eldemir Mustafa Kürek’e destek istedi. Osmaneli’de ki bir parkta toplanan vatandaşlara bir konuşma yapan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir; “Osmaneli, 17 yıl önce Sayın Cuhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı çıktığı yolda hiç yalnız bırakmadı. Her seçimde Osmaneli desteğini arttırarak sürdürdü, çok vefalı bir yol arkadaşlığı yaptı.  Bende Milletvekilliği yaptığım dönemdede Osmanlililerin her zaman vefasını, her zaman desteğini gördüğüm ve gönül rahatlığı ile en rahat bir şekşlde geldiğim ilçedir. Bugün Osmaneli dünden daha iyiyse, şundan emin olun yarın bugünden daha iyi olacak. Çünkü önümüzde bizlere hizmet etme sevdalısı bir Cumhurbaşkanı ile yürüyoruz.

b5892571-3f24-4dc1-b756-e7efea5e55dd.jpg

Bakanlarımızla Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla ve 82 milyon topyekün milletimizle bu ülkeyi daha ileriye götürmek, daha gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmak, ülkemizin ve milletimizin huzurunu daha da arttırmak, bu konuda da vatandaşımızın yaşam kalitesini daha yukarıya çıkartmak için çalışıyoruz. Osmaneli’de son yıllarda sizlere yapılanları anlatsak saatlerce konuşuruz. Toki’sinden tutun, şehir içindeki yolumuza, okullarımızdan emniyet müdürlüğü binamıza, jandarma karakolumuzdan tarihi eserlerimize, yollarımıza kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin kadrolarının eserleri ile dolu. Burada bir başarı varsa bu başarı sizin başarınızdır. Neden? Osmaneli seçmesini bildiği için. Ben ümid ediyorum ki önümüzde sçimdede Osmaneli kendisine en iyi hizmeti verecek kadroları seçecektir. Bazen verilen kararlar, hoşumuza gitmiyor olabilir, bazen verdiğimiz kararlar bizim için belki hayır görünmüyor olabilir. Ama şunu bilin ki ne yapılıyorsa daha iyisi olsun diye yapılıyor.

c8590be6-ba2d-40b9-9168-560cb615fe63.jpg

Osmaneli’de bunca yıldır yapılan eserler, sadece bir belediye başkanının eseri değildir bunlar. Bu eserler başımızdaki dünya lideri Cumhurbaşkanımızın bizlere çizmiş olduğu istikamet doğrultusunda yapılıyor. Ben Osmanelili hemşehrilerimin, dünyanın gözünün içine baktığı Cumhurbaşkanımızı asla ve asla üzeceğine ihtimal vermiyorum. Bunun için de diyorum ki, Ak Kadrolar bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Osmaneli’ye hizmet etmeye devam edecek. Çünkü bizim bu ülkeye ve milletimize bir borcumuz var. Son söz olarak sizlere diyoum ki, Osmaneli’nin büyümesi için, istikrarın sürmesi için ve Sayın Cumhurbaşkanımızın Osmaneli’den gelecek güzel haberle mutlu olması için hep birlikte Mustafa Kürek kardeşimizi desteklemeye davet ediyorum” dedi. Bir vatandaşın, “Münür Şahin’i neden Ak Parti tekrar aday göstermedi de Mustafa Kürerk’i aday gösterdi” sorusuna ise Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, “Ben burada başka bir şey anlatmaya çalışıyorum. Partiler kurumsal yapılardır, Ak Parti’de kurumsal bir yapıdır. Bu bizim partimizin iç işleyişidir. Partimiz böyle bir karar vermiştir. Benim yıllarca kendisiyle abi kardeşlik içerisinde ilişkilerim oldu ve çalıştık. O da onun tecihidir. Münür Şahin’e ve kuruluşundan bu yana Osmaneli ilçemize kim bir çivi çaktıysa hepsine de teşekkür ediyorum. Biz Osmaneli’yi düşünüyoruz, Osmaneli’ye hizmet etmek istiyoruz, partimiz 31 Mart seçimleri için bu yönde karar almıştır, saygı duyuyoruz” dedi. Konuşmaların ardından, Halil Eldemir, Mustafa Kürek ve parti teşkilatı esnaf ziyaretinde bulundular ve akabinde hastane ziyareti yaptılar. 

 

Bu haber toplam 1962 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.