Belediye Başkanı Şahin’den;  CHP’ye GEÇMİŞ OLSUN ve TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Şahin’den; CHP’ye GEÇMİŞ OLSUN ve TEŞEKKÜR

 Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, Vatan Hainlerinin ülkemizde meydana getirmeye çalıştıkları kargaşa...

A+A-

 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, Vatan Hainlerinin ülkemizde meydana getirmeye çalıştıkları kargaşa ve çatışma ortamının, iktidar ve muhalefetin sağduyusu ile aşılacağını, terör örgütlerinin milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacağını, iktidar ve muhalefet hep birlikte el ele bu günleri aşacağımızı belirtti. Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayan Başkan Şahin, saldırı sonrası göstermiş olduğu sağduyulu tutumdan dolayı da Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Başkan Şahin açıklamasına devamla,   “Darbe girişimi sonrası her şeyin bitmediğinin farkındaydık. Önce Terör olayları tırmandırıldı ve ard arda patlamalar. Sonrası ana muhalefet partisi CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine saldırı girişimi.

Darbe ve Terör olayları sonucu birlik ve beraberliğimizin bozulması hedefleri gerçekleşmeyince, acımasızca suikast planları ve girişimleri başladı. Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının arkasında da bu var. Amaçları Kargaşa yaratmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak. Ama CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çok büyük bir olgunlukla ve vatanseverlikle bu beklentileri boşa çıkardı.

Ana muhalefet partisi CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taraflı tarafsız herkesin gönlünde bu tavrı nedeniyle yerini aldı. Siyaset ayrı, iktidar mücadelesi ayrı, her siyasi parti için Türkiye yi en iyi şekilde yönetmek hedef. Ama söz konusu vatan, bayrak, millet, din kısaca TÜRKİYE olunca Ak Parti, CHP, MHP birlik ve beraberliğini gösterdi.

Öyle ya dış güçlerin istediği; istikrasızlaştırılmış, güçsüzleştirilmiş, kardeş kavgasına düşmüş Türkiye tüm siyasi partilerin karşı çıkacağı bir durum. Siyasiler Allah nazardan saklasın sağduyuyla hep birlikte dış güçlerin ve onların içerdeki vatan haini uşakları başta FETÖ terör örgütü olmak üzere tüm terör örgütlerinin oyunlarını bozuyor.

Türk halkı kendinden beklenen kahraman,soylu,asil,vatansever tavrını sergiliyor.Artık Türkiye de herkes siyasete 15.Temmuz 2016 dan sonra farklı bakıyor.Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.Büyük Türkiye,Lider Ülke Türkiye hepimizin ortak hedefi.

Tüm CHP’li kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun diyor, Genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine sağduyulu, vatansever davranışları için teşekkür ediyoruz. Bu terör olayında şehidimize Allah tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da geçmiş olsun diliyorum.

Son günlerde Tüm saldırılarda şahadet şerbetini için şehitlerimizi minnetle anıyor, değerli ailelerine başsağlığı dilerken böyle hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için onlardan Allah razı olsun diliyorum.

Allahın izniyle 17.Türk devleti olarak Dünya'ya yön veren lider ülke, BÜYÜK TÜRKİYE hedefine hızla ilerliyoruz. Bu yolda biz Türkler şehitlik mertebesine erişmek için yarışıyoruz ve Allah'a yalvarıyoruz. Allah bize yeter” dedi. 

Bu haber toplam 1879 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.