BAYIRKÖY’ÜN ÇIKIŞ YOLU NİHAYET YAPILACAK

BAYIRKÖY’ÜN ÇIKIŞ YOLU NİHAYET YAPILACAK

Bayırköy Beldesinin en büyük sıkıntılarından biri olan, Beldeden Osmaneli yönüne doğru olan çıkış yolunun olmaması idi. Beldenin giriş ve çıkış...

A+A-

Bayırköy Beldesinin en büyük sıkıntılarından biri olan, Beldeden Osmaneli yönüne doğru olan çıkış yolunun olmaması idi. Beldenin giriş ve çıkış yolu Bilecik tarafından sağlanıyordu. Bayırköy beldesine gelenler, Osmaneli yönüne gitmek isteselerde tekrar geriye dönüş yapmak mecburiyetine kalıyorlardı. 2011 yılından beri devam eden ve mahkemelik olan bu yolun mahkemesi sona erdi.

Bayırköy beldesine gelenler, Osmaneli yönüne gitmek isteselerde tekrar geriye dönüş yapmak mecburiyetine kalıyorlardı. 2011 yılından beri devam eden ve mahkemelik olan bu yolun mahkemesi sona erdi. Konu ile ilgili olarak Bayırköy Belediye Başaknı Mustafa Yaman, “Beldemiz çıkışında 2011 yılından beri çeşitli sebeplerden dolayı yapılamayan köprülü kavşak giriş yolu mahkemesi nihayet bitti. Bugün Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve ekibiyle birlikte kavşak üzerinde incelemelerde bulunduk. İnşallah en kısa sürede yolumuzun yapımına başlanacaktır. İlgilerinden dolayı bölge müdürümüze ve Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 


Bu haber toplam 2436 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.